keskiviikko 20. lokakuuta 2010

MNY 307A

Colmarin viikonloppu meni mukavasti vaikka kauppoja tehtiinkin aika nihkeästi. Nyt on sovittu ensikuun alkuun Dioria ja sitten alkaakin L'oreal parfumsin keikat (Cacharel, Victor&Rolf, Diesel ja Armani). Kaikista kivoin uutinen on kuitenkin se, että siskoni on saanut harjoittelupaikan ensi keväälle täältä Starburgista!! Ihan uskomatonta :) Kolme kuukautta yhteistä aikaa luvassa!

Kynsillä uutta syksyistä MNY:tä:



Mitenkähän pian tämä merkki saadaan Suomeen, koska Ruotsiin (Ahlens ja Lindex!) ja Norjaan olvat jo saaneet. Saksasta tätä saa DM-kemppareista. Merkin lakat ovat todella edullisia ja hyvälaatuisia, mutta en sinänsä olen merkistä niin innostunut kuin esim. Essencestä, hintaluokkakin on sama. Merkiltä löytyy myös tosi hyviä luomivärejä ja poskipunia + usein vaihtuvia kausilookkeja.



Tämä 307A kuuluu uuteen I'm a Jungle Chick-kokoelmaan. Jännä miten jotkut näistä lakoista ovat todella läpikuultavia ja sitten esim. tässä kokoelmassa todella pigmenttisiä ja peittäviä.



english: Here's one of the new polishes, 307A, from MNY's Autumn look I'm a Jungle Chick. I love how the polishes from this collection are really pigmented for a change, sometimes they are very sheer.

Ei kommentteja: