torstai 2. syyskuuta 2010

Eau Sensuelle

Ihanat ja työntäyteiset kolme päivää ovat nyt takana. Asiakkaita olisi ehkä saanut olla enemmän, mutta kaikki tuntuvat odottavan ensi viikon New York-päiviä ja -20% alennuksia. Uudet huulipunat ja kynsilakat antavat edelleen odottaa itseään, niitäkin kyseltiin moneen kertaan. Ensi viikolla kassa epäilemättä laulaa ihan eri sävelmää, ja minähän olen tiistaina taas Laura Mercierillä. Seuraavan kerran Diorilla vasta 14.09. Ihan ikävä tulee :)

Tein häämeikin toissapäivänä yhdelle nuorelle tytölle tuolla syksyn lookin paletilla. Hän soitti heti aamusta ja pyysi päästä meikkiin, koska Saksassa kosmetologilla tehty meikki oli hänen sanojensa mukaan ollut katastrofi. Jännitin aika paljon ensimmäisen meikkiasiakkaani saapumista, koska en oikein luottanut omaan tuotetuntemukseeni. Varsinkin meikkivoiteita Diorilla on niin montaa laatua, tunnustelin niitä etukäteen ja mietin morsiamelle sopivia sävyjä. Tyttö tupsahti paikanpäälle jo ennen viittä koko perheensä kanssa, siis kaikki mummot ja papat + kaverit. Porukka oli tulossa suoraan hääpuvun sovituksesta. Tyttö näytti minulle kuvaa puvustaan ja sitten kyselin tarkkaan mitä hän odotti meikiltä. Hänellä oli sekaiho ja pyyhin ensin kasvot sekaihon uudella kasvovedellä ja kosteutin sen jälkeen mattapinnan antavalla Hydra Life fluidilla. Meikkivoiteeksi valitsin Foreverin sen hyvän peiton ja kestävyyden takia. Silmämeikin tein uudella Pink Design paletilla. Silmän sisänurkkaan valkoista, keskiluomelle vaaleanpunaista ja tarkka ulkonurkan v-muoto violetilla. Morsian halusi nestemäiset rajaukset ja tein ne Diorlinerilla (ihan paras sivellinpäinen nesterajaus). Alaripsirajaan violettia ja ripsariksi Diorshow Extase, tytöllä oli about upeimmat ripset ikinä jo omasta takaa!! Poskipunaksi valitsin raikkaan pinkin ja poskipäille vielä hieman hehkua Diorskin hohdepuuterista. Annoin tytön itse valita huulikiillon ja hän päätyi todella vaaleaan pinkkiin. Kiva kokemus ja jännitin taas ihan turhaan :)Syksyn lookin lisäksi uutuuksista lempparikseni nousi Hypnotic Poison Eau Sensuelle edt. En ole koskaan ollut mikään Diorin hajuvesien fani, mutta tämä tuoksu on jotenkin niin täydellinen näin alkusyksyyn. Mukana YlanYlangiä, appelsiinin kukkaa ja paljon vaniljaa:english: I so enjoyed my first three days at the Dior-counter and I even got to do a bridal make-up. Of course I used the products from the new Dior Smoky look and I turned out perfect. Besides the the look my new favourite is definitely the Hypnotic Poison Eau Sensuelle edt. It's the perfect perfume for the beginning of autumn with YlangYlang, orange flower and lots of vanilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tuoksu on ihana <3 Kiva, että meikki meni hyvin! Nätit värit tuossa paletissa :)

Sanna kirjoitti...

fashionedinfinland: Tuosta ainakin mulle uusi syystuoksu himotuslistalle... Tuo paletti on ollu kyllä todella suosittu, kaikenikäiset tykkää :)