torstai 9. syyskuuta 2010

H&M Pure White

Jei! Huomenna julkaistaa uusin osa Kingdom Hearts sarjasta! Tällä kertaa mukana on ainakin tuhkimo, muista en vielä tiedä, koska en ole halunnut nähdä mitään kuvia tai videoita ennen pelin julkaisua. Kingdom Hearts on siis pelisarja joka yhdistää Final Fantasyjen ja Disneyn henkilöjä + tietenkin sarjassa on omat päähenkilöt. Tämän kertainen osa Birth by Sleep julkaistaan PSP:lle juuri sopivasti, kun olen saanut Crisis Coren pelattua loppuun. Psp on ehdottomasti ollut yksi parhaista synttärilahjoista, ever! En edes tiennyt tarvitsevani kannettavaa pelikonsolia, mutta pelien ja konsolin laatu yllätti positiivisesti.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep kotiutuu Amazonilta toivottavasti viimeistään lauantaina:Siihen sopiikin jo parinviikon takaiset kynnet, jotka ovat jääneet esittelemättä! Pleikkari teemalla jatketaan... tämä on viimeinen niistä H&M:n Summer Nails lakoista.Kiva perusmattavalkoinen, levittyy yhtä kivasti kuin muutkin paketin lakat. Ainoa miinus ehkä siitä, että kuten kaikki valkoiset, tämäkin likaantuu nopeasti, kaikki lika ja naarmut näkyvät rumasti. Väri sopiikin kivasti lyhyisiin kynsiin.Muuten oikein kiva ja ennenkaikkea raikas väri, hyvä pohja ihan minkälaisille leimauksille tahansa.english: Tomorrow is (finally) the European release date for the newest Kingdom Hearts game called Birth by Sleep. I love the whole series and this is the perfect time to get a new game for the PSP, because I just finished Crisis Core. Kingdom Hearts is a series of games that combine characters from Final Fantasy-games and Disney. This time we get to meet at least Cinderella, but I don't want to know too much about the game before I get to play it myself.
And now a funny connection between my PSP and my nails from last week :) This is the last part of the H&M's Summer Nails 4-pack and it's called Pure White. The quality is just as nice as with the other polishes, only downside is that it gets dirty fast like anything white.

5 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Tuo lakka näyttää tosi tasaiselta!:) joskus ostin valkoisen lakan mutta se oli läpikuultavaa ja epätasaista..

Panda kirjoitti...

Minä en ole seurannut pelijuttuja vähään aikaan, niin onko noita KH pelejä tulossa PS2/3 ollenkaan :o?

Kingdom Hearts <3. Taisin muistaakseni vollata kun pelasin ykkösen aikoinaan ensimmäisen kerran läpi :'D.

Sanna kirjoitti...

-SL: Se onkin! Tosi tasainen ja peittävä :)

Panda: No ei nyt ainakaan heti miten... Mutta ykkönen ja kakkonen pleikkari 2:selle, parit pelit DS:lle ja kolmosta odotellaan edelleen pleikkari kolmoselle :) Tänään radiossa mainostivat tätä ado eli teinipelinä :O Pyh ja Pah.

Panda kirjoitti...

Mmm-m kolmonen :3.

Haha, no kakkonen ei ollut minusta niiin hyvä kuin ykkönen. Kakkonen oli jotenkin liian helppo ja vaivaton ja sellainen ummm läpijuoksua? Ykkösessä tarinaan upposi täydellisesti, kakkosessa oli vähän sellaista liian ohjattua menoa ja MENE NYT TONNE-alleviivauksia :/.

Sanna kirjoitti...

Panda: Just luin FFDreamistä, että tämä on ihan validi osa pelisarjaan eli ei mikään ns. pikkuosa... Kuulostaa siis hyvältä, koska kolmostahan ollaan jo ootettu monta vuotta! Mulle ei yhtään jääny huono maku kakkosesta, toisaalta viimeisestä läpipeluusta on jo reilusti aikaa, pitänee kaivaa peli uudestaan esiin :)