keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hide Bella Hide

Nyt ei ole kyse Twilightista, tai siis on, mutta vain kynsilakan muodossa...
Tänään on taas Dior-päivä luvassa tällä kertaa vain iltapäivä 14-19.30. Olisin mielelläni ottanu päivänmeikkikuvia, mutta ilma on niin surkea ja sisälläkin todella pimeää. Kokeilin tuossa ensimmäistä kertaa Diorin Nude meikkivoidetta ja täytyy sanoa, että ihan mahtavaa tavaraahan tämä on! Vaalein sävy 010 on todella luonnollinen ja iho näyttää todellakin itseltään, vain paremmalta! Lopputulosta voisi verrata Maybellinen Affinitoneen, luonnollinen ja hehkuva lopputulos ilman mitään näkyvää glitteri tai helmiäistä. Levittyy todella kauniisti siveltimellä, kun laitoin alle Laura Mercierin Mega Moisture päivävoiteen. Tarvitsee pientä peittelyä jos ihossa on näkyviä ongelmakohtia. Saman Nude-sarjan peitevoide on uusi lempparini, sormilla vaan ihanan peittävää ainetta taputellen ja lopputulos on täydellinen.

Kynnet ovat taas hopeiset:Tämä on siis Essencen Hide Bella Hide Twilight-kokolemasta. Kiva ja kestävä hopeinen, ohuehkosta koostumuksesta huolimatta lopputulos on peilimäisen kiiltävä.

Tämähän ois käyny niin hyvin tuon viime lauantaina tavatun pikkukisulin kanssa!! Toinen oli vaan kaksi kuukautinen ja kahteli vaan ympäriinsä silmät ristissä :) Arvatkaas oliko pehmee...english: My newest favourite foundation has to be Dior Nude. The lightest shade 010 is perfect for me and the result is natural and dewy without glitter or pearl. I would have taken face of the day photos but the weather is totally crappy at the moment and it's really dark inside. I'll try again tomorrow :) Instead here's my latest mani with Essence's Hide Bella Hide polish from the Twilight Collection. I rather like this one, even though the formula is very light the result is mirror-like. I think this would have matched perfectly with this adorable kitty I met last Saturday... She was only two months old!

8 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Mulla on ihan sama meikkivoidesuosikki, tosin olen tähän asti käyttänyt sävyä 020. Toinen puteli vetelee viimeisiään, ja ajattelinkin talveksi ostaa tuota vaaleampaa. Hyvä kun kerroit tuosta peiteaineesta, pitää ottaa kokeiluun. Se oikea kun on vielä löytämättä.

-SL kirjoitti...

oi ihana kissa ja upeat kynnet!
Maybellinen meikkivoide kuulostaa hyvältä, Diorin en ole raaskinut ostaa..

Elli76 kirjoitti...

Mua harmittaa niin, ettei Essencen ihania tuotteita saa kotomaasta. Tilaisin heti, jos löytyisi nettikauppa. En käsitä, miten niin hyvää laatua saa siihen hintaan.

Sanna kirjoitti...

.Nekku.: Joo toi 010 ei ole mitenkään valkoinen tai siis kalpea, vaan sillä saa kivan luonnollisen värin. Se peiteaine on aika erikoisen tuntuista, jättää kauniin puuterisen pinnan. Erinomainen varsinkin isompien alueiden peittämiseen kuten leuka ja nenänpielet :)

-SL: Kiitos, Maybelline ajaa ihan saman asian :)

Elli76: Amerikan puolella saa jo netistä tilata, mutta jospa saataisiin Suomeen ihan vaikka Sokkarille tai Anttilaan... Saksalaiset vaan osaa yhdistää halvan ja hyvälaatuisen :D

Melanie kirjoitti...

I’m your new follower. Really like your blog! Maybe you could check out mine sometime: www.melaniesnailpolish.blogspot.com

Sanna kirjoitti...

Melanie: Thanks and welcome :)

Paulina kirjoitti...

what a nice kitty

Sanna kirjoitti...

Paulina: Yeah, she was awesome :)