torstai 23. syyskuuta 2010

Thirsty!

Kolmen päivän Dior-iltapäiväputki on nyt takana ja huomenna olis vielä se Too Faced-keikka ennenkuin voin rueta odottelemaan vieraita. Tänään on tasan viikko siihen kun äippä ja kummitäti tulevat! Taas iskee jännä olo, kun ei ole mitään keikkoja sovittuna ensi viikolle ja seuraava on vasta ensi kuussa... Toivottavasti jotain, vaikka pientäkin, ilmaantuis ennen kuun vaihdetta.

Tänään mulla oli koko päivän suu messingillä, nimittäin sain aamusta ostettua meille lentoliput jouluksi ja vielä ihan naurettavan halvalla :)

Kynsillä verenpunaista:Tämäkin lakka on Essencen Twilight-kokoelmasta ja sen nimi on 02 Thirsty! Tätä oli oikein ilo levittää, koska koostumus on superohutta, mutta silti peittävää.Värikin on oikein kaunis, ainoa toivomisenvara jää kestoon, koska sain jo töissä monen kynnenpään ärvöttämään päällyslakasta huolimatta.english: Today I have for you another polish from Essence's Twilight LE. This blood red is called 02 Thirsty! I love the colour and the application was really pleasant, the only problem is the poor endurance... I wore this to work today and it chipped from several nails even though I had used a top coat. I'm pretty excited about tomorrow, because it's going to be my very first time working for Too Faced Cosmetics at Sephora :)

Ei kommentteja: