perjantai 3. syyskuuta 2010

New Make-up

Pientä uutuuksien vyöryä oli havaittavissa eilen kosmetiikkahyllyillä Saksassa. Mitä tässä on menny, ehkä viikko, viimeisestä reissusta ja nyt Essence oli ladannut hyllyyn kaksi uutta kokoelmaa plus vielä puolet hyllystä alehintaan 0,95€! Peruslinjaan ollaan taas tekemässä muutoksia ja poistuvat tuotteet olivat kaikki samaan hintaan alle euron ja uusia tulokkaita luvassa varmaankin jo ensi kuussa.Uusi Denim Wanted! kokoelma sisälsi kivoja värejä, mutta kuten voi odottaa, minulla oli jo suurinosa niistä varastossa, otin vain kaksi luomiväri duo:a ja kaksi kynsilakkaa.Poistuvista tuotteista sorruin luomivärinelikkoihin, joista en omista vielä yhtään kappaletta. C'mon, neljä kivaa sävyä alle euron... Pakko hastrata siis! Ja vain tämä yksi vaalean oranssi lakka, hyllyssä ei ollu enää muita jäljellä.P2:selta oli ilmestynyt kans ihania uutuuksia, tämän kuun kokoelma koostuu ihonpreppaamiseen kohdistuvistaa tuotteista. En edes kerinny mainita koko kokoelmasta täällä, ennenkuin se oli jo saatu kauppoihin. Otin kokeiluun meikkivoiteenpohjustuksen ja kiinnityssuihkeen. Uutuutena myös musta Crackling päällyslakka ja Place de la Concorde-niminen vaalean pinkki huulipuna.

english: Essence is yet again renewing their regular line and many of the products were only 0,95€. Two new limited editions were also out, We saw it First and Denim Wanted!. I only got a couple of things from Denim Wanted! and a few from the discontinued products. P2 is also out with a great new LE which focuses on prepping the skin. I got the Make-up base and the make-up fixing spray, also the new Crackling top coat in black and light pink lipstick 110.

4 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

I-ha-nat nuo yläkuvan kynsilakat. Saat ottaa lahjuspakettiin molemmat kun käyt seuraavan kerran Kehlissa, korvaan taloudellisen menetyksen. Kiitos ja merci.

(Myös keskimmäisen kuvan oranssi-vihreä-roosa -luomivärinelikko kelpaisi. En ole vaativa tai mitään :D
Mulla on yksi noita Essencen quattro-luomivärejä, semmoinen "talvi-hopea-sarja". Se on oikeasti yllättävän laadukas.)

Stazzy kirjoitti...

Ja koska en saa sanottua kaikkea kerralla. Mitä nuo P2:sen pohjustustuotteet sisältää? Onko niissä kuin paljon silikonia?


Loppuun vielä kerrottakoon, että on ikävä neitiä itseään ja Olliakin vähän.

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Ehdottomasti, täällä odottaavat sitten neitiä, tai tuon sinnepäin :) Nuo kaikki pohjustukset ja muutenkin pinnantasoittajat yleensä tuppaavat olemaan silikonipitoisia, myös tämä. Cyclopentasiloxane on heti toisena listassa veden jälkeen. En käytä kyllä joka päivä, vaan tarpeen vaatiessa. Elä muuta, hirveen pitkä aika on jo viime näkemästä!!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tota v.punaista huulipunaa saa? ja paljonko maksoi?