sunnuntai 29. elokuuta 2010

Sunnuntaita!

Viikonloppu meni ihan hujahtaen, enemmän ja vähemmän sateisissa merkeissä ja huomenna alkaa sitten se kolmen päivän Dior-putki. Olisin mielelläni käyny vähän verryttelemässä jalkoja tänään ihan sitäkin ajatellen, että jaksais töissä paremmin. Muttakun tämä sokeripupu ei millään viittis kastella itteensä jos sitten saakin olla seuraavan viikon flunssassa.
Diorin tiskille on eilen laitettu esille uudet huulipunat ja kynsilakat, ihana päästä niitä huomenna hiplaamaan ja toivon mukaan tietysti myös myymään :) Tämän syksyn lookki on niin kertakaikkisen ihana, harmi vaan kun uusi Diorshow 360 ripsari ei kuulemma ole testeristä huolimatta vielä saatavilla. Kuulemma tuotekehittelyssä on jotain häikkää ja itse tuote tulee markkinoille myöhemmin. Uudet huulipunasävyt ovat myös ihan täydellisiä:



Ebaystä tilamaani korut tulivat perjantaina, saan laittaa ne huomenna töihin. Myyjä lähetti ostokset tosi nopsasti eli suosittelen tie-up nimistä kiinalaista myyjää, jos edulliset hopeakorut kiinnostaa. Nämä sopivat minusta paremmin Dior- kuin Laura Mercier-tiskille:



english: Tomorrow is my first Dior day and lucky for me the new nailpolishes and lipsticks are out now. I get to play with them first thing tomorrow morning and hopefully sell some too :) The New Look for this autumn is so pretty (yeah, once again) and especially the lipsticks are very much to my liking. I got my newest Ebay buys in the mail on Friday. I'd warmly recommend the seller tie-up from China if you are interested in inexpensive silver jewellery.

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Onko tuo kuvan huulimeikki liilaan vivahtava? alkoi kiinnostaa:)

Sanna kirjoitti...

-SL: Koko lookki on kivasti violettiin vivahtava ja nuo huulijutut oli tosiaan superihania!