tiistai 9. helmikuuta 2010

Hoidettu

Hyppypyppy koikka loikka = eli suomeksi, Trans Designin paketti on täällä!!

Kävin Saksassa kyttäämässä olisko Essencen Cute as Hell-kokoelma jo saatavilla ja eihän se vieläkään ollut... Kierrän siis sitä kautta parikin kertaa viikossa jos käyn hakemassa kullan töistä. Müllerissä oli Body&Soul vartonhoitosarjan tuotteita alennuksessa ja olisin mielelläni kokeillut isoja kylpypommeja, mut ne oli kaikki ihan palasina joten nappasin manteli/vanilja-kylpyvaahdon tilalle. Ihan käsittämätöntä, että meillä on amme ja olen muistaakseni lillulut siinä viimeksi jotain neljä vuotta sitten... Siis ihminen, joka valikoi ammoisina aikoina opiskelija-asuntonsa vihreän ammeen perusteella... Hmm, eli pikaisesti vesi valumaan! Kylvyn jälkeen ajattelin napata käsiin hyvät voiteet ja P2 puuvillahanskat. Aikoinaan sain käsi-ihottuman kuriin nimenomaan rasvaamisella ja yöhanskoilla. Ihottuman hoitoon suosittelen tietenkin hajusteettomia rasvoja ja erityisesti Ceridalin lipogelia. Siis ensin ihottuma kuriin kortisoonilla ja sitten ihon vahvistukseen ja ylläpitoon lipogeeliä.



P2:n kynsienhoitosarjaan oli tullut uusia kovettajia ja ajatelin kokeilla vielä tätä formaldehyditöntä kovettajaa, ennen kuin sijoitan Nean vinkistä Mavalan Scientifique-superkovettajaan.

english: I got my Trans Design package today and the polishes look simply too good to be true :) I wanted to check for Essence's Cute as Hell LE in Germany and no, they still haven't gotten it out... where are they hiding all that pastel goodness... Oh well. I also noticed that I haven't used my bath for at least four years now and decided to get some bubbly vanilly stuff to get myself inspired. I remember a time when I chose my student apartment based on a green bath tub... I also got some cotton gloves for nightly handcream sessions and the new formaldehyde-free nail hardener. I'll give it a try before investing in Nea's recommendation, Mavala's Scientifique.

3 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

P2:n ton sarjan lakat on kyllä ihan ylittämättömiä.
Mulla on mm. se 3in1 väritön lakka, ja se käy kaikkeen, kestää kuin synti ja pitää kynnet ehjinä.

Nea kirjoitti...

Toivottavasti kovettaja toimii hyvin, Scientifique on ehtaa formaldehydiä. Säilöö kyllä hyvin ;D

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Siis tosiaan ja koko ajan sarja laajenee ja tulee uusia hyviä/kauheen tarpeellisia tuotteita! Mutta edelleen ne hinnat 1,75€... en voinu ohittaa :)

Nea: Niin mä luin ja ajattelin et kokeilen tuota kuukauden niinkuin pullonkyljessä suositellaan ja jos ei toimi niin sitten otetaan järemmät aseet käyttöö :D