sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Wild Thing!

Kannattipa tosiaan nousta neljältä aamulla telkun ääreen!! Kerrankin siis oikeasti näkyi jääkiekkoa, oisko just ollu tuon hankalan ajankohdan ansiota. Selostajat vaan olivat aika karmivat... ja paljon asiaa jäi tyhmien vitsien ja hihittelyn takia kuulematta... Selostajina toimi siis joku kanadalainen jäkisfani/laulaja ja kaksi muuta aasia. No ei tarvii varmaan mainita, että mitalien jakoa ei esim. näytetty. Hihi, onneksi sain katsastaa lopun tvkaistalta! Tänään siis puoliksi eilisen Mulanin ja puoliksi eilisen pronssin inspiroimaa manikyyriä:Pohjana superpunainen Essencen 52 Wild Thing jota meinasin aluksi laittaa vain yhden kerroksen hyvän peittävyyden takia, mutta sitten kiinalaista tehdessä tuli pari ruttua...Kokeilin eilen leimaamista ja tämähän toimii kuin häkä!Sitten mitalimuotoa Essencen uudesta Stampy-paletista China Glazen 2030 lakalla.Ja voila!english: I'm so thrilled about this morning's hockey match and I wanted to celebrate our well deserved bronze metal with a konadicure! Of course! I also saw Disney's Mulan yesterday and I fell in love with it all over again. So this konadicure combines a bronze metal and Mulan inspiration :) As base Essence's fire-red 52 Wild Thing and design from Essence's new Stampy-plate with China Glaze's 2030. Top Coat is Essence's Top Speed.

2 kommenttia:

Airelle kirjoitti...

olisin ehkä myös katsellut matsia, jos olisin tiennyt mihin aikaan sitä näytetään. en millään jaksanut tuntia pitempään istua katselemassa kaiken maailman alppihiihtoja ja muuta todella mielenkiinnotonta ilman mitään tietoa, näytetäänkö matsia ja milloin. tietysti nuo ajat riippuivat myös siitä, että Kanada on toisella puolella maapalloa eli heidän päivänsä on meidän yö. mutta olisiko ollut liikaa pyydetty antaa näytösaikoja jossain, edes france tv:n nettisivuilla.

Sanna kirjoitti...

Airelle: Minä tarkastan telkkuohjelman yleensä täältä: http://television.telerama.fr/tele/grille.php ja tuolla luki, että kyseinen jääkiekko-ottelu oli luvassa. Mä vaan luotin, että tunnin ennen Suomen aikaa. En viittiny jäähä arpomaan, että mahtaako tulla vai ei :D