torstai 11. helmikuuta 2010

My First Glazes

Todellakin siis Trans Design-paketti napotti postilaatikossa toissapäivänä ja siellä oli uskomattoman pienessä laatikossa (todella hyvin pakattuna) nämä ihanuudet:Millennium, OMG ja 2030Cherish, Four Leaf Clover ja Re-Fresh MintPink Voltage, Emotion ja mattapäällyslakka. Paketti oli postitettu samana päivänä kun tein tilauksen eli 25.01 ja tänne Elsasin takamaille se saapui 09.02. Kerkesin jo odotella ihan... Yhdeksän lakan satsille saa kiinteän postituksen joka nostaa yhden lakan hinnaksi 3,50€. Eli tulen tilaamaan heiltä varmasti uudestaan.

english: I finally got my Trans Design order on tuesday and yes the polishes seem perfect! The order had been shipped the same day I placed the order 25.01 and it arrived here (in the Alsatian countryside) 09.02 so I was already getting pretty anxious :) But I'll definitely order from them again because the prices where correct and the flat rate shipping for nine polishes is 18$ which makes a total of 3,50€ per polish.

5 kommenttia:

norppa kirjoitti...

Minkä kokoinen tuo mattalakka on? Ilmeisesti pienempi mitä normaalista China Glazen pullot.

Kuulostaa hyvältä tuo kauppa, pistänpä korvan taa ;)

Sanna kirjoitti...

norppa: Tosiaankin unohin mainita siitä. Tavallinen pullo on 14ml ja tuo mattalakka on 9,6ml. Ite en etes hokannu tilatessa et se oli pienempi... mikähän logiikka tuossakin on, kun vois kuvitella et päällyslakkaa tulee käytettyä enemmän :O

kiukkupussi kirjoitti...

Musta tuntuu, että siinä voisi olla takana joku säilymisjuttu. Ehkä se ei avaamisen jälkeen säily niin pitkään juoksevana ja mattalakkaa ei välttis uskalla lähteä ohentamaan. :)

HeidiB kirjoitti...

Mä lakkailin ekaa kertaa Re-Freshmintillä ja tykkään kyllä, ehkä kuitenkin Essien Mint Candy Apple menee ihan hitusen edelle. Four Leaf Clover on aivan ihana, yksi ehdottomia suosikkejani. Cherish on ollut mietintä listalla jo jonkun aikaa, mutta vielä en ole ostanut.

Sanna kirjoitti...

kiukkupussi: Voi muuten olla! Pitääkin kokeilla hetimiten :)

HeidiB: Mulla kans Re-Fresh menossa :D Taidetaan olla molemmat aika menetettyjä vihree faneja eli onneksi ChG:lla näitä upeuksia riittää! Monethan ei tyksi vihreistä lakoista olleskaa...