lauantai 27. helmikuuta 2010

Varrasleipää!!

Nyt äkkiä kaikki ranskansuomalaiset ja ruotsalaiset ja tanskalaiset Ranskan Lidliin! Kiitos Fifille vinkistä!Minä rakastan varrasleipää!! Useammat muutkin Lidlin asiakkaatkin varmaan huomasivat tämän, kun huokailin hyllyjen välissä... En viiti sitä monesti tänne kantaa, kun paketti on niin kohtuuttoman iso, no nyt on vähäksi aikaa varastoo. Myös aitoja suomalaisia hapankorppuja ja puolukkahilloa... Ainoa suomalainen tuote jota en ottanut oli kanelikorput. Bonuksena vielä tanskalaisia kovia karkkeja ja turkinpippureita! Ihanaaaaa :D

english: The French Lidl is having a Nordic inspired week! I stocked up on dried rye bread, thinbread, lingonberry jelly and danish sweets! They have a nice range of authentic Finnish, Swedish and Danish treats.

7 kommenttia:

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

JEE :D Mikäs sen parempaa!

Airelle kirjoitti...

ei ollut turkinpippureita beaucairessä. hapankorppuja sain hyvän varaston. jokaisella suomalaisella näyttää olevan omat mustinsa, joku toinen juuri huokaili kanelikorppujen perään.

Fifi kirjoitti...

Kiva, että löysit mieluisia herkkuja! Minäkin harkitsin varrasleivän hankintaa, mutta koska en juuri syö sitä Suomessakaan, en sitten viitsinyt täältäkään ostaa. Hapankorppuja olisi sen sijaan kannattanut ottaa useampikin paketti. Harmi, ettei valikoimassa ollut karjalanpiirakoita!

Stazzy kirjoitti...

Pitäis varmaan huomenna töistä tullessa pysähtyä...

Sanna kirjoitti...

Nea: Täytyy myöntää, että olen aika täpinöissäni kyllä :)

Airelle: No mutta, olisivatko jo menneet jonkun nopeamman mukaan :( Niinhän se on, mulle tuo varrasleipä oli kyllä ihan parasta!

Fifi: Nimenomaan kannattaa nyt kyllä hanstrata vähän, on tämä sen verran harvinaista herkkua :D Oisi saanut kyllä olla vaikka niitä cocktail pakastepiirakoita ja vaikka suomalaista kahvia... tai suklaata!!

Stazzy: Nyt vikkelään, kun keskiviikkona oli jo uudet jutut mainoksissa! Ajattelin ite käydä ostamassa parit ruusupensaat à 1,55€ :)

Ansu kirjoitti...

Mulla on aiiiina varrasleipää! Ihan parasta, osanyynä ehkä sekin että siihen tarttuu niin paljon margariinia :D

Sanna kirjoitti...

Ansu: Niinhän sitä pitäiskin olla! Mulla on vielä voita, kun meijän Lidlistä ei saa margariinia, eli pahempi...