tiistai 9. helmikuuta 2010

Hoidettu

Hyppypyppy koikka loikka = eli suomeksi, Trans Designin paketti on täällä!!

Kävin Saksassa kyttäämässä olisko Essencen Cute as Hell-kokoelma jo saatavilla ja eihän se vieläkään ollut... Kierrän siis sitä kautta parikin kertaa viikossa jos käyn hakemassa kullan töistä. Müllerissä oli Body&Soul vartonhoitosarjan tuotteita alennuksessa ja olisin mielelläni kokeillut isoja kylpypommeja, mut ne oli kaikki ihan palasina joten nappasin manteli/vanilja-kylpyvaahdon tilalle. Ihan käsittämätöntä, että meillä on amme ja olen muistaakseni lillulut siinä viimeksi jotain neljä vuotta sitten... Siis ihminen, joka valikoi ammoisina aikoina opiskelija-asuntonsa vihreän ammeen perusteella... Hmm, eli pikaisesti vesi valumaan! Kylvyn jälkeen ajattelin napata käsiin hyvät voiteet ja P2 puuvillahanskat. Aikoinaan sain käsi-ihottuman kuriin nimenomaan rasvaamisella ja yöhanskoilla. Ihottuman hoitoon suosittelen tietenkin hajusteettomia rasvoja ja erityisesti Ceridalin lipogelia. Siis ensin ihottuma kuriin kortisoonilla ja sitten ihon vahvistukseen ja ylläpitoon lipogeeliä.P2:n kynsienhoitosarjaan oli tullut uusia kovettajia ja ajatelin kokeilla vielä tätä formaldehyditöntä kovettajaa, ennen kuin sijoitan Nean vinkistä Mavalan Scientifique-superkovettajaan.

english: I got my Trans Design package today and the polishes look simply too good to be true :) I wanted to check for Essence's Cute as Hell LE in Germany and no, they still haven't gotten it out... where are they hiding all that pastel goodness... Oh well. I also noticed that I haven't used my bath for at least four years now and decided to get some bubbly vanilly stuff to get myself inspired. I remember a time when I chose my student apartment based on a green bath tub... I also got some cotton gloves for nightly handcream sessions and the new formaldehyde-free nail hardener. I'll give it a try before investing in Nea's recommendation, Mavala's Scientifique.

3 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

P2:n ton sarjan lakat on kyllä ihan ylittämättömiä.
Mulla on mm. se 3in1 väritön lakka, ja se käy kaikkeen, kestää kuin synti ja pitää kynnet ehjinä.

Nea/ Fashioned in Finland kirjoitti...

Toivottavasti kovettaja toimii hyvin, Scientifique on ehtaa formaldehydiä. Säilöö kyllä hyvin ;D

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Siis tosiaan ja koko ajan sarja laajenee ja tulee uusia hyviä/kauheen tarpeellisia tuotteita! Mutta edelleen ne hinnat 1,75€... en voinu ohittaa :)

Nea: Niin mä luin ja ajattelin et kokeilen tuota kuukauden niinkuin pullonkyljessä suositellaan ja jos ei toimi niin sitten otetaan järemmät aseet käyttöö :D