lauantai 20. helmikuuta 2010

Cute as Hell Haul!

Kylläpä näitä ihanuuksia sai hakeakin kissojen ja koirien kanssa! Tiistaina Saksassa oli joku pyhäpäivä ja osa kaupoista kiinni, minähän olin tietysti asiasta auvoisen tietämätön. No nyt sitten torstaina nappasi ja Mülleriltä löytyi se odotettu tuotegrilli, joka oli kyllä valitettavasti jo puoliksi tyhjä... Tarkoituksena oli ottaa siskolle tuo poskipuna kans, mutta jospa johonkin toiseen liikkeeseen tulis näitä vielä:



Otin vain kaksi luomiväriä, koska ajattelin, että keltaista tai oranssia tulee vähemmän käytettyä ja ne löytyvät tarvittaessa 120 paletista. Poskipuna on ihan must ja huulikiilto varmasti taas aivan yhtä haalea kuin kiillot yleensä, mutta ah, niin söpö.



Kaikki luomivärit ovat siis mattapintaisia ja myös pakkaukset ovat samettisen tuntuisia.



Poskipuna on aivan upea ja väri on siis todella ärhäkkä hot pink.



Poskipuna on pakattu hieman MACmaiseen pakkaukseen ja kieltämättä voisi kuvitella, että tämä teettäisi enemmänkin kuin 2,25€.



Huulikiilto siis todella kevyt vaaleanpunainen sävy, mutta tässä oli lisänä vielä kultainen hohde ja siksi otin tämän, vaikka olen päättänyt pysyä erossa näistä :)



Lakoista otin kaikki neljä, ettei sitten jää kaivelemaan :P

english: Finally FINALLY! Essence's Cute as Hell LE was at my local Müller. The product-grill had obviously already been there for a while because some of the colours were gone... Anyway, I got the pink and purple e/s which I thought would be more wearable and I think the yellow and orange can be found in the 120 pro palette if needed. The packagings of the eyeshadows are so cute, they are velvety to the touch and the prints on the products are really pretty. All the e/s have a matte finish. The blush is totally amazing and the packaging is maybe a bit MAC-like. You could image it has cost more than 2,25€. I only got the pink gloss from the three and only because it has a nice golden shimmer to it. Essence's lipglosses never have enough pigment to my taste. Of course I hauled all the polishes because I didn't wanna feel sorry later, when they'll all be gone :)

11 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Ihania!

Myydäänkö Essenceä siis Saksassa? Menen sinne ensi kuussa ja ostan varmasti, jos vain löytyy :D

Sanna kirjoitti...

Nea: Jeps! Melkein kaikista saksalaisista marketeista Essenceä löytyy :D http://www.cosnova.eu/de/distribution_essence.html Suosittelen lämpimästi varsinkin luomivärejä ja kynsilakkoja :)

Nea kirjoitti...

Kiitos! Kaufhof nyt ainakin tulee kierreltyä tarkkaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Vaikka et asukkaan Suomessa, niin aion nyt kysyä että mistähän voisin löytää edullisia luomivärisiveltimiä? En haluaisi maksaa yhdestä siveltimestä melkeen 10 euroa.. Asun Oulussa ja täällä ei H&M:llä ole meikkejä eikä myöskään siveltimiä =/

Sanna kirjoitti...

Nea: Ei kestä! Toivottavasti jotain kivaa löytyy!! Ja jos käyt DM:ssä heillä on tosi hyvä oma merkki P2 jota löytyy myös Budnista :) Ihan kymppilaadun lakkoja 1,55€ ja 40 sävyä joista valita :P

Anonyymi: Joo oisin ekana tietty ehdottanu H&Mää :) mutta ainakin Kajaanissa löytyi tosi hyviä suht. edullisia siveltimiä Maxista, vissiin Tokmannina muualla tunnetaan? Riippuu kuitenkin ajankohdasta saattoi tämän kerran hyvät valikoimat johtua joulusta... Yksi hyvä vaihtoehto on tilata netistä esim Coastal Scentsiltä (hinnat 2$-15$ kpl) postikulut todella kohtuulliset... Heiltä saa valmiita settejä tai kaikkia mahdollisia silvetimiä erikseen. Laskin tuossa, että viidelle ammattilaistasoiselle siveltimelle tuli hintaa about 13€ postareineen :D http://www.coastalscents.com/
Sokokselta ja Anttilastakin saattaa löytyä aarteita alekorista, jos sattuu oikeeseen aikaan apajille!

Anonyymi kirjoitti...

Vois sieltä Tokmannilta kävästä kattoon joku päivä =) Anttilassa oli surkee valikoima ja Sokosta täällä ei oo =D Stockmannilla oli kallista. Katselin just Coastal Scentsiltä ja melko moni oli out of stokc..=(

Anonyymi kirjoitti...

Jos tilaisin Coastal Scentsiltä niin mitä siveltimiä suosittelisit hankkimaan? Millä niistä tulisin toimeen? Tarvisin ihan vaan silmämeikin tekoa varten =)

Sanna kirjoitti...

Anonyymi: Ne tosiaan saattavat olla out of stock, kun kysyntää riittää, varsinkin halvimmilla siveltimillä. Mulla itsellä on aika monta sivellintä heiltä ja kaikista olen tykännyt. Olen postannutkin aiheesta: http://sannansalonki.blogspot.com/2009/06/makeup-brushes.html. Yksi sivellin (minkä tahansa luomivärin levitykseen) siis aika litteä perussivellin tyyliin tuo postauksen numero 14, häivytyssivellin luomivakoon kuten C139 Stiff tapered crease (6) ja kynäpäinen sivellin rajauksiin (9) ainakin alkuun riittävät. Siveltimet ovat kovin makuasia, jotkut käyttävät joka vaiheeseen eri sivellintä, jotkut selviävät yhdellä... Suosittelen ainakin alkuun aika pieniä siveltimiä joita on helppo hallita :)

DluxEdition.com kirjoitti...

Oikun söpöjä!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, tilasin kuusi sivellintä, yhden geelirajauksen ja kaksi luomivärinäytettä =) Hintaa tuli postikuluineen yhteensä n. 20 €.

Sanna kirjoitti...

Kittynail: Sormet syyhyää päästä kokeilemaan :D

Anonyymi: No oikein näpäkkä paketti! Kerro ihmeessä kokemuksista sitten kun saat paketin, yleensä heiltä tulee tilaukset viikossa :)