perjantai 29. tammikuuta 2010

Elegant

Vitsi, kiitos nelonen! Että olenkin nauranut makeasti uudelle matkaoppaat sarjalle. Mikä sen parempaa viihdettä kuin suomalaisten ja välillä ruotsalaistenkin huonoa käytöstä ja kielitaidottomuutta. Jopa matkaoppaiden englanti on ihmeellisen töksähtelevää ja puutteellista. Lisää tälläistä mässäilyä! En nyt väitä olevani mikään kielinero, mutta joku tolkku kuitenkin...
Turha yrittää täällä ulkomailla mainostaa, että kyllä kaikki suomalaiset tulevat englannilla (ainakin) toimeen, joo-o. Eivät näköjään tule ja vielä myöntävät sen mielellään. Joo, ku en minä vaan osaa... Tulkaa pelastamaan minut! Toivottavasti tämä on vaan keski-ikäisten immeisten ongelma ja nuoriso osaa edes ruokansa tilata + ostaa laastareita apteekista. Pakkoruotsi pois ja englantia tai jotain muuta (omavalintaista) hyödyllisempää tilalle. Ihan oikeesti hei!

Tänään piti päästä kokeilemaan uutta P2 lakkaa sävyssä 017 elegant:Jotenkin paljon violetimpi kuin mitä oletin, ostin tämän vaaleanharmaana, mutta toisaalta tämä taipuu moneen tyyliin. Tietenkin kolhaisin nimettömän johonkin kulmaan, onneksi se kosteana kuitenkin asettui ihan kivasti itekseen.Ja mitäpä pienistä kolhuista, kun leimailen kuitenkin jotain päälle. Tällä kertaa kynnen keskelle viiva hopeisella Basic Concept lakalla ja sen päälle pitsikuvio Konadin laatasta m57 Violet Pearl erikoislakalla.Mä oon kyllä varmasti tehny joskus ihan samantyylisen konadikyyrin... Tämä vaan toimii aina!
Päällyslakka Konadin.english: So yesterday I was really anxious to try out the pale grey 017 elegant polish from P2. It isn't at all like I imagined and on the nail it's certainly more purple than grey. In order to get the purple theme going I paired it up with some more purple. First a straight and narrow line on the nails and after letting it dry for a few moments I stamped my nails with a lace design from Konad's plate m57 with the purple pearl special polish. Top Coat from Konad.

14 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Täytyy sanoa että yhdyn mielipiteeseesi!

Mutta vielä pahemmin käyttäytyvät kyllä britit ja heitä olen aikoinaan turistimatkoilla seuraillut todella monta kertaa.

Ohjelma on kyllä komedian arvoista katseltavaa ja sitä uutisten mukaan näytetään jopa oppilaitoksissa hyvänä opetusmateriaalina, esim alalle aikoville!

Fifi kirjoitti...

Mistä olet päässyt katsomaan Matkaoppaita? Luin sitä käsittelevää keskustelua Ilta-Sanomien sivuilta ja yritin päästä katsomaan videoita ohjelmasta Nelonen.fi-sivulta, mutta kuulemma ne eivät näy ulkomailla. Olisi hauska päästä vilkaisemaan!

Hauskaa viikonloppua! :)

Sanna kirjoitti...

Rea: Heh, onneksi en ole brittien kanssa sattunut lomalle yhtä aikaa, paitsi englannissa tietenkin :) Kyllä noille opasparoille varmaan tulee ihan kaikkea mahdollista vastaan ja pitää vaan muistaa aina pysyä rauhallisena. Siskoni on respassa töissä ja siellä kyllä sattuu ja tapahtuu...

Fifi: TV-kaistaltahan minä kaikkee turhuutta katselen. Siihen jää niin koukkuun, onneksi ovat laskenee vähän hintoja, mulla lähti jouluna ainakin kolmas tilaus menemään :) TV-kaistalla saattaa vielä olla se ilmainen kokeiluviikkotarjous, käyhän tarkistamassa ja muutenkin 6 kk vain 49€. On muuten tasan sen arvoista! Hyvää viikonloppua sinnekin!

*~SL kirjoitti...

Tuli tuosta sarjasta mieleen meillä oli kerran Italiassa opas joka osasi vain espanjaa ja yritti väkisin puhua sitä italialaisille ;D mietin koko ajan että pitäisikö sitä auttaa mutta en halunnut nolata sitä..

nihrida kirjoitti...

Love it! =)

Michèle kirjoitti...

I love Elegant, esp. the pink/reddish shimmer it has!

Cute Konad too :-)

Musicalhouses kirjoitti...

That looks so pretty on you!

Sanna kirjoitti...

*~SL: Heh, kaikkee sitä sattuu :O Haittaskohan se sitä itteensä mitenkään?

nihrida: Me too :)

Michèle: How could have I passed on this before?! Thanks :)

Musicalhouses: Thanks!

Romika kirjoitti...

Hi, Thank you for looking atg my blog! Beautiful konad you did.
And the P2 is gorgeous.

Sanna kirjoitti...

Romika: Thanks right back at you :)

Helena kirjoitti...

Vilkaisin ohjelmaa ja oppaan ääntämisessä oli liian suomalainen aksentti, heh :D En tajua ollenkaan miksi ihmisten täytyy lähteä riehumaan matkalle? :O

Sanna kirjoitti...

Helena: Mietinkin et oisko asiakkailta siis tavallisilta lomailijoilta tarttunu se mukava Räikkös-aksentti sitten?

Mylanqolia kirjoitti...

I really like the leo print on the grey. It looks absolutely funky!!!

Sanna kirjoitti...

Mylanqolia: Thanks! This design just never seizes to amaze me, absolutely a Konad must have :)