maanantai 11. tammikuuta 2010

Thanks Santa!

Hävisin jokajouluisen lahjakilpailu pikkusiskon kanssa tänä vuonna yhdellä paketilla, mutta täytyy ihmetellä olinko kuitenkaan ihan näin kiltti x)

Kirjoja sain pari lahjaksi ja Nora Robertsia hamstrasin vielä ite repullisen lisää:Aika muumipainotteista näin kolmeakymppiä lähentelevälle "madamelle", mutta toisaalta ehkä noitakin juttuja vaan osaa arvostaa enemmän aikuisena. Jotenkin muumijutuista tulee vaan aina hyvälle mielelle, anoppi ja kultakin ovat jo koukussa.

Nupit ovat Zara Homesta keittiön kaappia varten ja ranskaliljat saatan laittaa nuppeihin roikkumaan kunhan flunssainen insinööri saa ne ensin paikalleen.

english: I have clearly been a very good girl last year! I got really lovely presents and lots of them had the Moomin theme, which I love. I also hauled a back-bag full of Nora Roberts books for myself and the knobs in the last photo are for my kitchen cupboard. I'll be hanging the fleur de lis-ornaments on them once my dearest has time to install the knobs.

5 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

kivat lahjat! ihanat mukit :) tuota sarjaa pitäisi itsekin ostaa lisää

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs toi muumilaatikko tossa vasemman yläkulman kuvassa on? T.irso

Sanna kirjoitti...

*~SL: Jos tarkoitat noita vihertäviä kannattaa kiirehtiä, koska en löytänyt niitä enään Iittalan sivuilta, olisivatko jo poistumassa valikoimista...

irso: Se on tämmönen roikkuva Muurlan muumi-sisustuspallo johon voi laittaa esim. tuikun: http://www.muurladesign.com/index.php?PAGE=14&NODE_ID=14&LANG=1&artist=13&family=64

Helena kirjoitti...

Ihana tuo rasia jossa on mörkö :)... Pienenä pelkäsin mörköä niin että piti sulkea korvat ja silmät.. Nykyään pidän mörköä hellyttävänä.. Muumiin ei kyllästy koskaan :).

Sanna kirjoitti...

Helena: Sainkin kaikki mörköjutut kullalta jouluna, kun sillä just ei ole tuota pelkoa, ite en ois uskaltanu ;D