tiistai 19. tammikuuta 2010

First Spring Konadicure

Kevät tulee kohisten, täällä on siirrytty viikossa joulukuun ilmoistahuhtikuun loppuun....Viiden vuoden ranskistumisen jälkeen minusta ei vieläkään ole normaalia, että linnut laulavat yöllä, kylmässä ja pimeässä... Ihan samoja talitintteja ja närhiä nuo kuitenkin näyttävät olevan, taitaa reppanoilla olla kans hieman vuodenajat sekaisin.
Kymmenen asteen pakkaset on varmaan tältä vuodelta jo takana ja nyt kärvötellään parilla plus asteella ja paksussa sumussa. Sain sunnuntaina kokeilla uutta ihanaa kevättakkia ja se on todellakin täydellinen! Kiva, kun voi jo alkaa käyttää nilkkureita eikä tarvii tarpoa loskassa jollain kumppareilla.

Kameran patterit reistailee ja eilisen kuvat jäi ottamatta, toivottavasti vika on tosiaankin vain pattereissa... Sain just hyvillä neuvoilla kameran asetuksetkin kuntoon:Pohjana Basic COnceptin 06 Flieder ja 123 Green Shimmer sienellä töpötellen ranskalaiseksi tipiksi.Rusetti Konadin laatasta m71 White Pearl erikoislakalla (olisi saanut olla reippaasti tummemmallakin, oppia ikä kaikki)english: I'm kinda having a hard time following the rapidly changing weather. In a week we have had the -10 of december and the +8 of the end of april... Go figure. But on sunday I got to use my new spring coat for the first time and I just love it. And what better pair for the light coat than some cute heels rather than some ol'rubber boots.
Yesterday's mani was made with Basic Concepts 06 Flieder as base and 123 Green Shimmer as sponged frenchtip. Design from Konad's plate m71 with White Pearl Special Polish.

6 kommenttia:

KONADomania kirjoitti...

so lovely!

Sanna kirjoitti...

KONADomania: Thanks!

*~SL kirjoitti...

olisipa täälläkin jo kevät! kyllästyttää talvi..

Anonyymi kirjoitti...

minäkin voisin melkein ranskistua kun olis niin ihanaa että uuden vuoden jälkeen talvi olis kokonaan ohi :D -eeksa

Mylanqolia kirjoitti...

This is so cute!

Sanna kirjoitti...

*~SL: Kyllä se siitä, toisaalta kunnon talvikin on ihana :)

eeksa: Tervetuloa tänne vaan :D

Mylanqolia: Thanks!