sunnuntai 24. tammikuuta 2010

You Rock My World

Kukapa ei rakastaisi hologrammilakkoja! Niissä vaan on sitä jotain... Onneksi kaikkien tyttöjen ystävä H&M myy näitä ihanuuksia neljässä sävyssä, ainoa jota en omista on harmaansininen:Tänään kuitenkin aiheena on sarjan hopeinen lakka You Rock My World jonka ostin joulun alla:Hologrammisuus (varmaan on oikea sana joo-o) ei ole hirveen huomattava näissä lakoissa, mutta se tekeekin lakasta, ns. käytettävän, eikä minkään kohtuuttoman diskopallon.Leimaukseen muuten riittää kevyesti yksikin kerros, kaksi aina parempi tietenkin :)Tänään leimasin Essencen lakalla 53 All Access ja Konadin laatalla m57 ja nimettömän kukilla laatasta m38 niinikään Essecen lakalla 37 Most Wanted. Nimettömässä päällyslakkana Miss Selenen 175 ja muissa kynsissä Sinful Colorsin 355 Blue Ocean.Mikäs sen ihanampi yhdistelmä kuin vihreetä ja hopeaa!! Kuva vaan on ihan heilahtanut, kamera ei vissiin tykänny yhdistelmästä....P.S Muistakaahan osallistua synttäriarvontaan!!!!

english: I've been collecting the H&M holopolishes, there are four in total and the only one I'm not going to get is the greyish blue. The quality is really nice and if your planning on stamping something over the polish one coat works fine. Today I decided to stamp with Essence's 53 All Access and Konad's plate m57. Top Coat is Sinful Colors' 355 Blue Ocean. I used Essence's 37 Most Wanted on the ring finger and a flower design from Konad's plate m38 + as Top Coat 175 from Miss Selene. The picture is so not doing justice to my konadicure!!

P.S Don't forget to participate in my birthday giveaway!!

4 kommenttia:

Kirsten kirjoitti...

I love the fishnet design. It actually looks quite subtle this was.

I didn't know All Access worked so well with stamping. I'm going to have to try that.

Sanna kirjoitti...

Kirsten: I love it too :) All Access is great for stamping and the greenish top coat brings it up even more!

norppa kirjoitti...

Hei kiva nähdä, miltä tuo ruudukko näyttää kynsillä. Oon epäröinyt sen käyttämistä tuosta laatasta. Taidan siis kokeilla :)

Sanna kirjoitti...

norppa: Se taipuu niin moneen tyyliin, ihan Konadin parasta antia!