perjantai 15. tammikuuta 2010

Go Snow

Ajattelin kipaista vielä Saksassa ennen viikonloppua ja kappas Essencen Go Snow kokoelma oli jo saatavilla yhdessä DM:ssä. Varsinkin tuota voidemaista poskipunaa on niin paljon hehkutettu saksalaisissa meikkiblogeissa, että ainakin se oli pakko saada. Sorruin myös kahteen luomiväriin vaaleaan turkoosiin (eikö näitäkin ole jo useampi?) ja kauniiseen hopean harmaaseen. Ai niin ja kuutosen suojakertoimelliseen vaalean pinkkiin huulirasvaan, taattu ruotsalainen laskettelija-look tämän kanssa...



P2-sarjan kynsisarja on todella hyvä ja laaja. Kaikki mahdolliset öljyt ja lakat, nyt otin kokeiluun Ultra Rich käsivoiteen joka ainakin ekalla tuntumalla vaikuttaa kivan pehmentävältä. Alekorista ensi joulua odottamaan All I Want kokoelman kynsitarroja.



Woolworth tavaratalon kassalla edessäni oli erittäin tyylikäs amerikkalainen herrasmies joka oli niin hymyä ja yritti jopa saada tervehdykset luistamaan saksaksi. Minä hamstrasin taas Katjesin salmiakkisuolakaloja ja Basic Conceptin loistolakkoja keväisissä sävyissä 06 Flieder ja 123 Green Shimmer:



Löysin vielä Nanu-Nanasta kynttilämaljan joka on muuten ihan kuin kotona:



Hain reissun jälkeen kullan töistä ja kiepsahdettiin vielä Ikean perjantai-illan ryysikseen ja sieltä nuo kaktukset ja ruukut.

english: I had a nice little tour in Germany today and fortunately I got my hands on the hyped Go Snow cream blush. I also got two e/s and the lip balm in pink. From P2 Ultra Rich Handcream, which feels really nice and doesn't smell too strongly. I also fell for the last set of All I Want nailstickers, but they'll have to wait for next christmas. I didn't really like the Go Snow LE nailpolishes but I found great spring shades from Basic Concept in 06 Flieder and 123 Green Shimmer. The candle vase from Nanu Nana and the cactuses and pots from Ikea.

Ei kommentteja: