torstai 21. tammikuuta 2010

2 Years Already!!

Jei! Onpas aika vierähtänyt, jo kaksi vuotta bloggausonnea... Matkan varrelle on kertynyt kaikkea kivaa ja kuinka monta uutta ystävää! Nythän on kerrassaan pakko pistää juhlan kunniaksi pieni arvonta käyntiin!!Tämä synttäriarvonta on avoinna kaikille euroopassa asuville rekisteröityneille lukijoilleni (vanhoille ja uusille, bloggerin kautta) ja tarjolla olisi Essenceä ja parit Claires'in korvikset. Mukaan pääsee kommentoimalla tähän postaukseen; miten löysit blogini ja mikä salongissa on parasta :) Voittaja arvontaan ensi torstaina eli 28.01:english: Imagine that! Already 2 years of blogging bliss :) I want to celebrate this with all my registered readers (old and new ones via blogger) and this birthday giveaway is open to all European residents. I'm giving out some Essence stuff and two pairs of earrings from Claire's. So in order to participate give me a comment to this post telling me a bit about how you found my blog and why you like it :) The winner will be announced next thursday 28.01 that is!

23 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Löysin blogis muistaakseni blogilistalla, tägillä kynnet tai jotain vastaavaa. Parasta blogissas on ehdottomasti kaikki kynsijutut! :)

Petra kirjoitti...

Blogilistan kautta minäkin muistaakseni hyvin todennäköisesti tieni tänne löysin. Tykkään värikkäistä meikeistäsi ja etenkin kynsistä. Luomivärien suhteen olen itse ihan avuton.. Täältä saan ehkä vähän inspiraatiota ja ideoita. :-)
Konadin kynsijutuista en ollut ennen kuullutkaan ja nyt olen alkanut harkitsemaan jos niitä itsellekin hommaisi.

nihrida kirjoitti...

It's been 2 years already! WOW!
I don't know where I found your blog anymore. But the important thing is that I did and I read it. =) I always get the news on Essence Trend Editions from you first. =D
Informations are valuable! That's why I like your blog among with other things.

Plaz^ kirjoitti...

Moi!
Mä löysin sun blogin ihan jonku hakusanan kautta..liekkö ollu kynsilakka tai meikkaus :D
Mä tykkään ehdottomasti eniten kynsijutuista ja niistä missä kerrot ranskalaisesta"kulttuurista"(eli suomalaisen naisen syrjimisestä :D ).
Jatka samaan malliin! :)

RouvaM kirjoitti...

Blogilistalta löytyi ja parasta ovat ihanat lakkaukset kynsiin.

Camilla kirjoitti...

Taisin löytää jonkun toisen blogin kautta, jossa sinut oltiin linkitetty. Ja olen ihan ehdottomasti tykännyt! :)

Panda kirjoitti...

Taisin löytää tänne myös blogilistan kautta aikoinaan. Tykkään tämän blogin rennosta "fiiliksestä" ja tietysti koska kosmetiikan maailma kiinnostaa :).

Laura kirjoitti...

Varmaan blogilistoilta minäkin. Eniten tykkään pirteistä väreistä ja kokonaisuudessaan blogisi on jotenkin herttaisen oloinen :) Myöskin on kiva kuolata Essencen tuotteita, joita ei täältä Suomesta saa..blaah..

Nina kirjoitti...

Löysin blogisi aikoinaan jonkun toisen blogin kautta - josta en kuollaksenikaan muista mikä... Pidin alusta alkaen siitä että olet todella luonnollinen ja lempeän oloinen, tavallinen tyttö, etkä rahalla varustettu h&m ja ginatricot:in muotiblogittaja tai meikkaaja joka käyttää vain ja ainoastaan Diorin 5-couleurseja. :) Parasta blogissasi on ehdottomasti arjen kuulumiset, vaikkei sinua tunnekaan blogittajat tulevat jollain lailla ajan kanssa tutuksi että huomaa iloitsevansa kun tuntematon blogittaja saa vaikka asunnon - tai huomaa hymähtävänsä sille poikaystävän reaktiolle kun tyttöystävä on askarrellut kynsilakkahyllykön. :) Myös kynsikoristelut on ihania!

Hyvää kevättä, Nina

brita kirjoitti...

Muistaakseni löysin blogilistan kautta, kun ihan tarkoituksella etsin kosmetiikka-aiheisia blogeja.

Tykkään blogissa erityisesti siitä, että oot tosi vaaleaihoinen kuten minä (ahahaa kuulostaa vähän epäilyttävältä, mutta siis näkee miten erilaiset poskipunat tms toimii samansävyisellä iholla), teet tosi erikoisia silmämeikkejä ja käytät halvempia merkkejä. Niistähän löytyy vaikka mitä helmiä, kiva tietää mitkä toimii.

Sanna kirjoitti...

Heidi: Kynsijutut onkin aika uusi osa tätä blogia ja varmasti pysyvä :)

Petra: Kiva kuulla, että täältä löytyy inspiraatiota :)

nihrida: Yep! I'm the news lady :D Thanks for participating!

Plaz^: Jees, jotenkin parhaat jutut tuleekin aina jostain hermostumisista :P Ja niitä juttujahan riittää...

RouvaM: Kiitos osallistumisesta :)

Camilla: Kiva kuulla, että olet viihtynyt!

Panda: Mä en tiennytkään että näin monet ovat löytäneet tiensä tänne blogilistalta... Hyvä tietää :)

Laura: Mut hei, varmasti saadaan jossain vaiheessa Suomeenkin, pitää vaan hypettää tarpeeksi :D

Nina: Kiitos ihanasta kommentista, onnea arvontaa ja hyvää kevättä sinulle!

brita: Tosiaan kaikilla ei ole varaa tai halua satsata 60€ pelkkiin luomiväreihin. Ja edullisia vaihtoehtojahan on pilvin pimein ja oikeesti niitä on niiiiin mukava löytää ja päästä kokeilemaan :)

amanda kirjoitti...

Taisin löytää sun blogiis ihan ton blogilistan kautta :) :)

Chica kirjoitti...

Eikö voi osallistua, jos on lukijasi google-tilin kautta?:)

Ps. Olen lukenut blogiasi jo yli puoli vuotta blogilistan kautta. :)

idamaria kirjoitti...

Tylsistyneenä selailin blogilistan uusia kirjoituksia ja siellä kiinnostuin ja ahmin monta postaustasi putkeen - parasta kynsijutut ja se että sun meikit on helppoja itsekin kokeilla jos innostuu !

Sanna kirjoitti...

amanda: Sieltä siis suurinosa vastaajista :)

Chica: Nimenomaan bloggerin kautta, en varmaan osannut ilmaista itseäni tarpeeksi selvästi :D Blogilistassa on vaan se huonopuoli, että minä en tiedä kuka on lukija eli siksi toivoin, että osallistujat olisivat lukijoita bloggerin kautta. Viimeksi kaksi voittajaa jäi ilmoittautumatta, koska olivat vissiin ensimmäistä kertaa vierailulla täällä. Tarkoituksena on juhlia synttäreitä ihan oikeesti blogia seuraavien kesken :)

idamaria: kiva kuulla :)

SSäärä kirjoitti...

Blogilistan kautta löysin...Parasta on just noi erilaiset kynsijutut ja kaikki kuvat :) Oot vaan hyvä nois kynsijutuis

Kirsten kirjoitti...

I don't remember how I found your blog. I think I stumbled on it while I was following links on other blogs looking for European and Dutch blogs.

I like your blog because you use cheaper drugstore brands as well. I can read about OPI, MAC or China Glaze everywhere but good reviews on drugstore brands are harder to find.

Congrats on your blogger birthday!

mindermutsig at gmail dot com

Chica kirjoitti...

Nyt olisin lukija "virallisesti" enkä vain blogilistan kautta. :D

Blogilistan kautta löysin blogisi. Luen blogiasi siksi, koska tykkään tavastasi meikata ja kaikki kynsijutut on aina upeita :)

Sapph kirjoitti...

Löysin googlen kautta randomisti blogisi :)

Sanna kirjoitti...

SSäärä: Kiitos!

Kirsten: Thanks! I just love great (affordable) cosmetics :)

Chica: Harmi tosiaan kun en tiedä ketkä lukevat blogilistan kautta :( mutta kiva kun liityit toiseenkertaan lukijaksi!

Sapph: Ok, ensimmäinen googlen kautta tiensä tänne löytänyt :)

Lare kirjoitti...

Hei Sanna, löysin blogisi noin vuosi sitten blogilistalta. Olen kuitenkin lueskellut blogiasi siitä lähtien melko epäsäännöllisesti.. Blogissasi on parasta rakastettava värikkyys!
On myös mukavaa että kirjoitat sekä suomeksi että englanniksi :)

norppa kirjoitti...

Löysin jostain toisesta kosmetiikkablogista. Mulla on nyt työn alla etsiä kivoja kosmetiikkablogeja, vaikka ne vaan ruokkii ostohimoja x) Joten jään lukemaan juttujasi, tykkään :)

Sanna kirjoitti...

Lare: Joo yritinkin tuota englanninnusta (bläh) jo aikaisemmin ja se sitten jotenkin jäi pois. Nyt se on kuitenkin tullut jäädäkseen :)

norppa: Kivoja uusia kosmetiikkablogeja ilmestyykin kuin sieniä sateella ja varmasti kaikille löytyy joku mieluinen. Ruokkivatpa tosiaan ostohimoja :P Mutta toisaalta löytyy myös hyödyllistä ja vertailevaa infoa kaikista kivoista uutuuksista, jota ei välttämättä löydy lehtistä.