lauantai 25. heinäkuuta 2009

Silver meets Purple

Torstainen päivänmeikki pikaisesti sutaistuna, kädet täristen, ennen piikitystä. Ihme poset voi taas pistää piikkikammon piikkiin... Ja höpö höpö, oikein kätevästi meni ja ilmatteeks vielä sain asian hoidettua. Jatkoin lääkäristä suoraan kartsalle ja odottelin kultaa Place Kleberillä.

Jumantsuika muuten yks tyyppi liimaantui kylkeen Fnacin edessä ja seurasi sen jälkeen tiiviisti vieressä ja yritti viritellä keskustelua. Ajattelin piiloutua bretseli-kauppaan, mutta tyyppihän päätti odottaa pyöränsä kanssa edessä! Mä olin et, ei voi olla totta ja työnsin vaan radionkuulokkeita syvemmälle korviin ja menin kaikessa rauhassa istumaan noille penkeille. Kirjoittelin tekstaria ja tyyppihän tulee istumaan viereen ja polttelee tupakkaansa siinä rauhassa. Mua vaan ärsyttää, kun ihmiset (miehet) tunkee istumaan ihan kylkeen, vaikka tilaa olisi vaikka kuinka. En edelleenkään vastannut miekkosen juttuihin ja onneksi hän älysi loppujen lopuksi lähteä jatkamaan matkaansa...


(kuva Susinin matkablogista)

Niin, sitten siihen päivänmeikkiin:Pohjustuksen päälle paksu rajaus Essencen mustalla Smokey Eyes kynällä ja sen päälle taputellen hopeista luomiväriä (1) 120 pro paletista. Luomivaosta ylöspäin violetti kakkonen häivyttäen helmiäisvalkoiseen kulmaluulla. Häivytin kakkosta nelosella koska mattainen kakkonen ei häipynyt kovinkaan helposti pohjustuksen päällä.Alaripsirajassa kakkonen ja hopeaa myös silmän sisänurkassa. Musta rajaus Essencen kajalilla.Poskipuna Essencen Sweet Temptation ja huulikiito H&M:n Retro Chic.

Tämä postaus oli siis ajastettu, koska mehän ollaan parhaillaan ihmettelemässä Lontoota :D

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

nätti meikki, oho olipas kyllä ikävä mies!

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos! Joo taisi olla semmonen vähän laitapuolen reppana...