maanantai 6. heinäkuuta 2009

Bronzey

Terveisiä työkkäristä! Olipa kerrankin kiva tapaaminen ja uusi neuvojani (kullankaima) oli erityisen mukava ja avulias. Ihmeteltiin sitten yhdessä cv:tä ja harmiteltiin työilmoitusten vähyyttä. Hän teki pari pientä muutosta cveeseeni ja ehdotti, että poistaisin työkokemuksistani kestot, koska kuukausi yhdessä paikassa kerrallaan saattaa kuulostaa monen työnantajan mieleen aika heppoiselta. Pääasia kuitenkin olisi päästä työhaastatteluun ja selitellä mahdollisia entisiä työkokemuksia sitten kasvokkain. Laitan tässä vielä modifioidun version menemään ja toivotaan, että jotain löytyisi. Lopuksi tietoteknisten ongelmien takia hän rupesi kyselemään lomasuunnitelmistani ja päädyin, kuten melkein aina selittämään, että Suomessa ei oikeasti ole pimeää vuoden ympäri. Yleensä vaan kauhistellaan, että ei ihme jos Suomessa ollaan niin masentuneita, kun aina on pimeetä... Tuntuu, että kukaan täällä ei tiedä, että pimeän talven vastapainona meillä on maailman ihanin kesä!
Josta mekin päästää muuten nauttimaan alle kuukauden päästä :D

Päivänmeikissä kesäistä pronssia ja oranssia:



Liikkuvalle luomelle Coastal Scentin irtoluomiväri Amore' Shadow, kulmaluulle saman merkin Justy Shadow ja luomivakoon metallista ruskeaa 80 pro paletista. Rajaus Essencen 08 Teddy kajalilla.



Lähikuvaa ei tänään olekaan, kun en aamulla muistanut ottaa ja nyt kesäsade on jo vienyt suurimman osan mennessään... Kuitenkin poskilla Essencen Pure Beauty Mosaic Powder 01 ja huulikiilto saman kokoelman 03 Adorable.

Ei kommentteja: