keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Crazy Haute

MAC:in uudet Colour Craft-kokoelman facechartit oli ilmestyneet nettiin tänään ja päätin kokeilla ensimmäiseksi Crazy Haute lookkia. Harvoin käytän yksinään ruskeaa luomiväriä ja tämä smokey eyes-tyylinen versio vaikutti tosi säpäkältä.



Yhdistettynä superpinkkeihin huuliin vielä! Aloitin pohjustuksen päälle muotoilemalla kolmion ulkonurkkaan ja tekemällä rajaukset ylä ja puoleenväliin alaripsirajoja mustalla Essencen Smokey eyes kynällä. Sen päälle kynämallisella siveltimellä mattaruskeaa Essencen African Queen luomiväriä. Luomen sisänurkassa ja kulmaluulla mattavalkoista 120 paletista.



Kasvojen muotoiluun Essencen Sun Club 01 hohtopaletti. Huulipuna Helena Rubinstein Ritual 37 Fabulous ja huulikiilto H&M Lipgloss Party Cerise



Se eilinen Ice Age 3 oli muuten tosi hauska ja kaikesta lippujen kanssa vekslaamisesta huolimatta kannatti käydä katsomassa. Sanotaanko, että parempi kuin mitä olin odottanut :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana meikki! Tata varmaan kopioin itse :D
T. Toinen Sanna Ranskasta

PS. Kyllastytkohan sa ikina meikkaamiseen? vai vielako arvelet jaksavasi kuuskymppisena huiskia siveltimien kanssa?

Sanna kirjoitti...

Sanna: Kiitos! Kyllä tietenkin joskus on ihan kiva olla au naturel, varsinkin nyt kun on niin kauheen kuuma :D Jaksan varmasti kuuskymppisenäkin, eri tavalla kuitenkin, luulisin.