perjantai 10. heinäkuuta 2009

Rockin' the Blues

Nyt alkaa kyllä jännittää! Ensi viikonloppuna Minttu on lupautunut viettämään viikonloppua meillä ja luvassa kaikkea mukavaa tekemistä kirpputori/saksan reissuista grillaukseen. Sitä seuraavana perjantaina taas suuntaamme kullan kanssa Karlsruhe-Badenin lentokentälle ja sieltä Lontooseen! Ja vielä tämän kaiken mukavan jälkeen päästään käymään kotona eli odottamista riittää :D

Ennen kaikkea lomailua pitäisi kuitenkin saada raahauduttua lääkäriin ja se tuntuu jostain syystä ylitsepääsemättömän vaikeelta. Kävin apteekissa kuukausi sitten hakemassa ihotautilääkärin määräämää taikavoidetta ja kävikin ilmi, että omalääkärini kirjoittama uusi resepti ei ole asianmukainen ja siitä puuttuu joku huipputärkeä fraasi jolla reseptin/rasvan saisi korvattua! Mä olin et, ei voi olla totta! Resepti oli pari kuukautta vanha, mutta tämä oli jo toinen kerta, kun omalääkärini on uusinut ihotautilääkärin reseptiä. Miksi lääkärin määräämä resepti ei kelpaa sellaisenaan. Siinä pitää kuulemma lukea erikseen että hoitotarkoitukseen... Mihinkäs muuhun se mahtais olla? Miten vaikeeta se on kirjoittaa resepti, pitäisikö minun tietää hänen puolestaa miten homma hoituu? Tästä hyvästä joudun siis palaamaan hänen luokseen ja maksamaan 22€, koska hän kirjoitti virallisen reseptin. Eikä todellakaan ole ensimmäinen kerta. Jostain syystä (varmaan siitä, että täällä ei ole kuin yksityisiä lääkäreitä) apteekeillä ja lääkäreillä ei ole täällä samanlaista toimivaa yhteyttä kuin Suomessa. Eli et todellakaan voi uusia reseptejä apteekissa, vaan joka kerta kiltisti maksamaan lääkärin tykö ja anelemaan samaa tavaraa kuin viimeksi. Omalääkärini ei harrasta uusittavia reseptejä ollenkaan. Siis ei sinänsä huolta rahan takia, koska sehän korvataan, mutta periaate! Ja kyllähän se 22€ pitää kuitenkin kaivaa joka kerta jostain. Miksi lääkärit saa juoksuttaa potilaita ihan huvikseen ja kääriä rahat omaan taskuunsa?

Päivänmeikissä myrskynmerkit:Kirkkaansinistä 120 paletista liikkuvalle luomella pohjustuksen päälle. Luomivaosta ylöspäin ja painottuen silmän ulkonurkkaan Essencen Glam Rock luomiväri 03 Gothic Girl. Kulmaluulla mattavalkoista 120 paletista. Musta nestemäinen rajaus Rimmel ja hieman sinistä ohuella rajaussiveltimellä myös alaripsirajaan.Poskipuna 50's Fever, huulipuna 12 ja huulikiilto Glam Rock Essenceltäpä tietenkin.Stressitöntä ja lämpimämpää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Sikri kirjoitti...

Ihanaa sinistä!!!!!!!

manana kirjoitti...

Sikri: Kiitos, tämä on siis luonnossa todella ärpäkkä väri, mutta yhdistettynä mustaan hyvinkin nätti :)