maanantai 20. heinäkuuta 2009

Madly Creative

Viimeinen viikko ennen lomaa on jo hyvässä alussa! Kyllä hymyilytti tuossa, kun setvin kamerassa olevia kuvia kansioihin... Kulta oli kuvannu keittiön lattiaa:



Aika mieletön pyykkivuori odottaa hoitamista, ennenkuin voin alkaa miettiä seuraavaa vaihetta eli pakkaamista. Äiti soitti tuossa hetki sitten, koska tietsikka oli sipannut, eikä voitu kommunikoida perinteiseen tyyliin mesen kautta. Kuulemma Lontoossa on epidemia ja siellä pitäisi olla tavallista huolellisempi mm. käsienpesussa... Joo äiti!

Mikäs helpottaisi maanantaiärsytystä paremmin kuin pieni päivänmeikki?

Päivänmeikissä palaillaa MAC:in Colour Craft-kokoelman facecharteihin:



Tämän aika perusmeikin ideana on huolellisesti rajatut silmät ja neutraalin ruskeat huulet.



Pohjustuksen päälle koko liikkuvalle luomelle hieman kulmakarvoja alemmas ykkönen 28 nude paletista. Silmän ulkonurkkaan mattamustaa kolmosta, jonka häivytin vain luomivakoon ja ylöspäin ei tälläkertaa yhtään silmänurkkaa leveämmälle. Kulmaluulla mattavalkoista kakkosta. Ohuet rajaukset yläripsirajaan ja myös sisäluomella, sama alaripsirajassa ja sisäluomella. Alaripsirajan alapuolelle mustaa Essencen Smokey Eyes-kynää häivytykseen.



Facechartissa poskipuna on hyvin huomaamaton eli sipaisin vain aavistuksen Essencen Sun Club aurinkopuuteria. Huulipuna Helena Rubinsteinin Ritual 12 Grace.

Ei kommentteja: