sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Sunday Purple

Tultiin just kaupungilta ja olisi ollut tarkoitus käydä elokuvissa, mutta kappas, 3€:n alelippumme olisivat vaatineet jonkun ihmepassin ja niinpä teimmekin vaan pikkukierroksen turisteina.

Päivänmeikin tekaisin vasta ihan ennen lähtöä, koska helteinen sunnutai on vierähtänyt grillailun ja Lontoon hotellivarauksen kanssa painiessa. Vihdoin löytyi kaikki kriteerimme sisältävä kohde ja päädyimme Holiday Inniin. Kunhan suihkusta tulee lämmintä vettä, eikä tyynyt täytteet ole eläinperäisiä, olen tyytyväinen. Aika jännä päästä ekaa kertaa Lontooseen, kun niin monet kaverit ovat käyneet ja kultakin joskus yläasteella :)

Päivänmeikissa aika perus violettia:Pohjustuksen päällä paksu rajaus Essencen Smokey Eyes kynällä ja sen päällä koko liikkuvalla luomella vaaleanvioletti Essencen duopaletista. Luomivakoon tummanvioletti H&M Hello Kitty paletista. Samaa violettia myös rajauksen päällä ja alaluomella. Kulmaluulla vaaleanpunaista H&M paletista.Yritin kerrankin pienentää kuvia, koska ne ovat niin kohtuuttoman kokoisia ja tämä jäi puolilaatuiseksi...Poskipuna aina pätevä 50's Fever ja huulikiilto H&M Rich Sugar&Spice

2 kommenttia:

Sikri kirjoitti...

Joo, tossa sivussahan sen Blogilistanappula oli, mutta olin eilen niiin tohkeissani blogistasi, etten sitä huomannut :)
Eikö ole yllättävää, miten hyviä jotkust H&M Hellokitty-paletit ovat? Itse olin siinä uskossa, että halpispaleteista ei ole mihinkään, mutta oma pronssinen Amazing Shadowsini on kyllä ollut yksi luottotuotteeni kauan. Hyvä pigmentti ja pysvyys, hileitä saisi olla kyllä vähemmän, mutta muuten aivan loistava ollakseen 2,90€:n halpis.

manana kirjoitti...

Sikri: Heh, hyvä kun löytyi! Voi, mä oon vannonut H&M kosmetiikan nimeen jo monettako vuotta. Välillä laatu tietenkin vaihtelee (kuten kaikilla merkeillä) mut jos hintoja vertaa niin kokeillessakaan ei menetä mitään! Noita Hello Kitty palettejankinhan on jo ilmestynyt vaikka kuinka monta erilaista :P