keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Black Butterflies

Sain vihdoin ja viimein käytyä siellä lääkärissä eilen. Kävikin myöhemmin apteekissa käydessäni ilmi, että se ihotautilääkärin määräämä diorosone-voide ei ole enää korvattavien lääkkeiden listalla. Vaikka läärini nimenomaan soitti kyseiseen apteekkiin ja kysyi mikä fraasi reseptiin piti laittaa, että sen saisi korvattua. Apteekista antoivat ohjeet reseptin kirjoittamiseen, mutta kuinkas kävikään, kun puolta tuntia myöhemmin saavuin kyseiseen apteekkiin... Voidettani ei korvata fraasilla, eikä ilman. Ei edes naurata. Kävin taas turhan reissun, koska mullahan oli jo resepti kyseiseen voiteeseen ja kävin varta vasten pyytämässä korvausfraasia lääkäriltä. NO makso mitä maksoi rasva oli saatava, koska helle saa aina atooppisen ihon kukkimaan.

Sain eilen myös jäykkäkouristusrokotteen reseptillä ja lääkärini lupasi pistää sen käsivarteen eilisen käynnin hinnalla... Jei? Sinne siis kolmelta.

Laitoin jo tänään kynnet kuntoon matkaa varten:Aluslakkana Creation Lamisin vaaleanviolettilakka. Perhoskuvio Essencen 01 Be Creative-setin laatalla ja Konadin Black Pearl erikoislakalla.Ihan älyttömän tärkeetä kuvion onnistumiselle on riittävä kuivuminen. Huomasin tällä kertaa, että kun annoin mustan erikoislakan kuivua rauhassa ja lisäsin päällyslakkaa reilusti + levitin vain yhdellä vedolla tulos oli 100% siisti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Miten ihmeessä saat kuviot siirrettyä noin nätisti kynsiisi? Tilasin itselleni juuri tuollaisen laatan ja leimasimen eri kuviolla vain ja ongelmani on, että en saa kuviota tarttumaan tarpeeksi hyvin leimasimeen niin, että saisin painettua sen kynteeni. Teetkö sen jollain tietyllä tavalla? :)

Sanna kirjoitti...

Anonyymi: Hei! Totta on, että jotkut kuviot toimivat paremmin kuin toiset. Tärkeintä on kuitenkin olla nopea, ettei lakka kerkeä kuivua laattaan ennenkuin saat sen siirrettyä kynnelle. Katsastapa tämä ohjeistus: http://sannansalonki.blogspot.com/2009/09/konad-from-to-z.html :)