torstai 9. heinäkuuta 2009

Ever Embellish

MAC:in Colour Craft-kokoelman kokeilut jatkuvat ja tänään vuorossa Ever Embellish look. Tässä pääosissa ovat upeat pitkät ripset ja punaiset huulet. Irtoripsien kiinnittämistä lukuunottamatta tämä on ihan naurettavan helppo meikki.



Pohjustuksen päälle liikkuvalle luomelle oranssiin taittuva metallinen luomiväri, käytin toiseksi alinta raitaa Essencen Sun Club shimmer paletista 01. Kulmaluulle mattavalkoista 120 paletista (1) ja häivytin oranssin hieman luomivakoa ylemmäs. Musta aika ohut rajaus yläluomelle ja sisäkajal alaluomelle. Kunnolla hyvää volyymiä antavaa ripsaria ylös ja alas. Käytin molempiin silmiin neljä yksittäistä irtoripsitupsua isoin tietenkin ulkoreunaan.



Meikkivoide Maybellinen Pure Liquid Mineral 010 stippling siveltimellä. Poskipuna H&M Hello Kitty paletista ja huulipuna Helena Rubinstein Ritual 27 Temptress



Perfect 10-merkin irtoripset New Lookista.

8 kommenttia:

Poppy kirjoitti...

Taidokasta meikkausta :)

Stazzy kirjoitti...

Hei kiva tukka!

Sanna kirjoitti...

Poppy: Kiitos :)

Stazzy: Ihan sama vanha räähkä se on, oisinko laittanu tukan kiinni märkänä, siitäkö lienee johtuu...

Anonyymi kirjoitti...

No siinä on kyllä suomalainen vähättelevyys ja huono itsetunto huipussaan.

"Ihan sama vanha räähkä se on, oisinko laittanu tukan kiinni märkänä, siitäkö lienee johtuu..."

Sanna kirjoitti...

Anonyymi: Niin varmaan, sitä se onkin! Laitankin itsestäni kuvia nettiin, koska mulla on niin huono itsetunto, mahtavan osuvasti päätelty! Stazzy sattuu olemaan hyvä ystävä, joten uskon hänen ymmärtäneen mitä tarkoitin. Kiva kun vaivauduit kuitenkin lukemaan kommentit ja ymmärtämään nekin väärin. Kannattaa muuten laittaa ihan oma nimi jos itsetuntokin on kunnossa ja on jotain sanottavaa.

Ansu kirjoitti...

Kuka nyt on anonyymeille raivona?? :D

Ansu kirjoitti...

Niin ja piti sanoo vielä että tosi ihana look!! <3<3

Sanna kirjoitti...

Ansu: En minä ainakaan :) mut laitoin tuon kyllä anonyyminurkkaan. Kiitos kaunis :)