torstai 12. helmikuuta 2009

Paradisco

Olipa tänään erityisen ihana lounas, kun kaapista löyty vielä yks purkki Saarioisten hernekeittoo! Ihan laskiaistunnelma päällä, kun luntakin satelee hitaasti ja aurinko paistaa :)

Tänään kolmas MACin Hello Kitty lookki eli paradisco:Jotenkin tuntuu että nuo fiinimmät efektit ei oikein luonnu noilla 120 paletin luomiväreillä :(Anygays: normipohjustus, aloitin tumman violetilla Lumenen luomivärillä, jolla tein paksun rajauksen yläripsirajaan ja hieman ulkonurkasta ulospäin siiveksi. Samaa violettia alaripsirajaan ohuella rajaussiveltimellä. Violetin yläpuolelle valkoista sisänurkasta ylöspäin. Vaaleanpunaista luomivakoon ottaen hieman violettia mukaan ulkonurkasta. Isommalla siveltimellä oranssiin taittuvaa pinkkiä kulmakarvan sisänurkasta ulospäin ohentuen ulkonurkkaan päin. Vaaleanpunaisen ja oranssin väliin jäävään pieneen kolmioon hippunen vaaleankeltaista. Poskilla Yves Rocherin 52 Abricot doré ja huulilla vanha tuttu HR Beloved.Meillä oli eilen jalkapallokatastrofi ja meinasi mennä mykkäkoulun puolelle. Miksi työporukoiden pitää välttämättä järkätä kaikkee turhaa toimintaa työn ulkopuolella??? Siellä se jo nuokkuu kahdeksan tuntia päivästä ja sitten kun minä toivoisin et vois vaikka tehä jotain kivaa yhessä illalla nii ei. Taas on tulossa joku s**t*nan scarting-iltama. Emäntä sitten vaan homehtuu yksin kotona. Turha muuten olettaa, että voitas syödä esim. yhessä. Turha myöskään kokkailla mitään.

Pitäsköhän hankkia elämä?

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Kiva look

Hanna ja Sanna kirjoitti...

Moi Manana!

Opiskelemme Oulun seudun ammattikorkeakoulussa markkinointia ja teemme opinnäytetyötä, jossa tutkimme muotibloggaajien suhtautumista ja mielenkiintoa blogimarkkinointia kohtaan. Jos haluat lisätietoa tutkimuksesta tai olet kiinnostunut osallistumaan kyselyyn, lähetä sähköpostia osoitteeseen ProjectFashionblogs@gmail.com.

Terveisin Hanna ja Sanna

manana kirjoitti...

*~SL: Kivan keväinen :)

Hanna ja Sanna: Laitoin mailia tulemaan.