perjantai 13. helmikuuta 2009

Happy Valentine's

Pakko saada pinkkiä näin ystävänpäivänaattona!
Päivänmeikissä siis sitä ihteensä.

Vissiin ollaan perjantaiseen tapaan kaupungille suoriutumassa viiden aikaan ja mun pitäs käyttää ne uudet New Lookin nilkkurit suutarilla. Samperin muovikannat on parin käyttökerran jälkeen ihan tohjona. Pitää muuten myös muistaa ostaa kunnon kasa postimerkkejä, koska Ranskassahan ei hoideta MITÄÄN virallista tai muutakaan asiaa ilman postin vaivaamista. Mulla ois tuossa tuommonen monisivuinen lanketti uuden pôle emploin (työkkäri/työttömyyskorvauksen maksavan instanssin uusi yhdistymä) pyynnöstä täytettynä vaikka ihan hyvin on tiedossa, että mun harvoilla ja lyhyillä määräaikaisilla soppareilla mitään avustuksia saada.

Mietin tuossa toivottua ihonhoitopostausta ja se on tulossa huomenna tai sunnuntaina, jos siis pokerin peluulta kerkeän :)

80 paletti tänään käytössä, koska siinä on valtaisa pinkkiosio:Ainakin kolmea sävyä käytössä, en edes oikeen ajatellu et missä järjestyksessä :) Kulmaluulla Essencen valkoista helmiäisluomiväriä 50's Fever kokoelmasta.
Mustat aika paksut nestemäiset rajaukset, jotka keikautin kunnolla ulkonurkasta ylöspäin. Tasoitin rajaa tavallisella mustalla rajauskynällä ja lisäsin sitä hieman myös alaripsirajan ulkonurkkaan. Poskilla Essencen 50's Fever Blush ja huulilla Essencen Urban Jungle huulikiilto.Lämpimät halit kaikille rakkaille, ystäville ja kavereille!
Gros bisous pour tout mes cheries, amis et potes!

8 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!

Susa kirjoitti...

Hyvaa Ystavanpaivaa! :)

ansu kirjoitti...

sitä samaa raksu <3

manana kirjoitti...

*~SL: Kiitos ja samoin sinulle :)

Susa: Kiitos samoin!

ansu: sitä samaa kulta <3

Sonja kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinne vähän myöhässä! Aivan ihanan herkullisen näköinen tuo sinun luomiväripalettisi. Tahtoo...
Muuten, kiva uusi tausta!

manana kirjoitti...

Sonja: No kiitos samoin! Ebaystähän noita saa, ja halvalla. Se on ollu kyllä kovasti käytössä. Kiva et tykkäät taustasta :D

M'man kirjoitti...

Hillittya, kaunista pinkkia. OIkein ystavapaivamaista :)

manana kirjoitti...

M'man: kiitos!