lauantai 28. helmikuuta 2009

Black + Grey = Queen of Spades

Jese. Taas pokeri-ilta tulossa ja iltamenoihin yhtä varma kuin the little black dress on kunnon smokey eye. Tämä meikki muuten paranee vielä tässä päivän kuluessa ja ns. asettuu uomiinsa. Kulta vänkää hiustenleikkausta, mutten oo suostunu. Sillä on ollu nuorempana pitemmät hiukset kun mulla ja ne saa nyt kasvaa uudelleen, sano anoppi ja naapurit mitä haluaa..Pohjustus Lumenen eye basella joka on jotenkin muuttunu epäilyttävän nestemäiseksi, ehkä aika kokeilla jotain uutta? Sen päälle luomivakoon asti Essencen Smokey eyes kynää ja sen päälle taas Essencen Glam Rock kimalteinen harmaa luomiväri. Luomivakoon ja siitä ylöspäin kakkosta 120 paletista. Liikkuvan luomen ulkonurkkaan hieman kolmosta ja häivyttäen sisään ja ylöspäin. Alaripsirajaan tavallinen musta rajaus ja kolmosta pyöreäkärkisellä siveltimellä sitä pehmentämään. Ykkönen kulmaluulle.Huulipuna Essencen 50's fever Love me Tender ja poskipuna Helena Rubinstein 25 Blissfull.
Ja välineet: meikkivoidesivellin, Hennesin yleissivellin isoille pinnoille, häivytys ja oikealla pyörekärkinen alaripsirajan pehmennykseen.

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Voi kun joskus onnistuisin tekemään tumman silmämeikin näyttämättä pandalta... Olen aika urpo meikkaamisen kanssa.

manana kirjoitti...

Sonja: No siinä tapauksessa kokeile harmaata ja violettia ettei tuu se liian tummaefekti. Tää on kuitenkin superhelppo :)