tiistai 10. helmikuuta 2009

Too Dolly

Jes! MACin sivuille on ilmestyny uudet Hello Kitty lookit. Kokoelma on jaettu kahteen teemaan ja ekaksi päätin kokeilla Wild puolen Too Dollya:Meninkö jossain vaiheessa sanomaan etten erityisesti tykänny tästä kokoelmasta. Pyh!Real simppeli homma. 120 paletissa on ainakin 10 eri turkoosia ja valitsin vaalean helmiäisen turkoosin ja lisäsin hieman saman sävyn matta versioo päälle. Tein kaikki rajaukset Essencen Beauty Victim ultra mustalla kajalilla. En kuitenkaan suosittelisi kajalin käyttöä noin yleensä muualla kuin sisäluomella, koska se on niin pehmeää ja suttaa helposti.Poskilla HR Color Statement for Cheeks 25 Blissful ja huulilla ehkä hieman turhan vaalea Essencen huulipuna 33 Glam Girl.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wow, hieno silmämeikki! :) Tuollaista on pakko kokeilla joku vapaapäivä. Sulle sopii turkoosi todella hyvin, itselläni on aina jotenkin epämukava olo kokoturkoosissa meikissä.

manana kirjoitti...

anonyymi: Kiitos :) Kannattaa kokeilla, ei ole mitenkään erikoisen vaikee ja tuon turkoosinhan voi vaihtaa johnkin toiseen väriin. Mä tykkään tosi paljon turkoosista ja onneksi se tosiaan sopii, tuon lookin mallihan on tumma ja hänelläkin se näyttää tosi hyvältä!