sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Dragonian Green

Oikeesti kolmen päivän sortie-putket ovat raskaista, on ollu vieraita ja kaverit ovat olleet seurantarpeessa. Onneksi taas tylsä viikko tulossa ja kohokohtana toivottavasti postilaatikko-ongelman ratkaiseminen. Tilasin nimittäin Ebaystä kaksi satsia Drangonlancen puuttuvia osia (Rose of the Prophet ja The Dark Disciple-sarjat) ja haluaisin miellelläni ne kätösiini ihan as soon as possible. Meidän postinkantaja ei jostain syystä uskalla soittaa ovikelloa, vaan kirjailee mieluummin niitä ilmoitusnootteja ja kantaa paketit takaisin kiltisti postiin, kuin, että antaisi ne suoraan käteen. Outo tyyppi.

Perjantain hippameikkiä tässä. Inspis MACin jostain vanhasta facechartista, jonka löysin tältä sivulta.Ihan simppeli kahden vihreän liitto, eikun siis kolmen.Ykköstä koko liikkuvalle luomelle ja kakkosta sisä- ja ulkonurkkiin ja hieman luomivakoon kevyemmin. Kolmosta lisäsin kostealla siveltimellä ihan vaan luomen keskiosaan ja alaluomelle.
Musta rajaus yläripsirajaan ja valkoista luomiväriä korostukseksi kulmaluulle.Poskilla Essencen Sweet Tempation ja huulillla H&M huulikiilto Rosetan.
Käytössä muuten uudet korvikset jotka tuli keskiviikkona, olen niihin tosi tyytyväinen ;D

2 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Hienot sävyt

manana kirjoitti...

*~SL: Joo mun lempparit :)