keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Orange Sunset

Jännä, kun teki oikein mieli oranssia meikkiä tänään ja nyt olenkin jotenkin ihan varma, että oranssi ei sovi minulle, eikä varsinkaan tuo tummempi huulipuna:



Tai siis en tunne oloani kovin kotoisaksi näissä väreissä. Kuitenkin halusin kokeilla 120 paletin kanssa lookkia pelkillä matta luomiväreillä. Eli vaalein, kirkas keltainen sisänurkkaan aika leveästi, myös alaripsirajaan. Heti siihen kiinni oranssia kapeana osiona ja sen jälkeen persikkaan taittuvaa vaaleanpunaista/oranssia. Ihan ulkonurkkaan mattaa tummanpunaista ja samassa järjestyksessä alarispsirajaan. Rajasin molemmat ripsirajat tummanmetallin ruskealla Essencen Teddy rajauskynällä. Poskipäillä Yves Rocherin poskipuna 52 Abricot doré ja varjostuksiin Essencen Sun Club 01. Kulmissa muuten Yves Rocherin tosi hyvä uusi kulmakynä 01 Blond.



Katsottiin eilen illalla harvinaisen hauska ranskalainen komedia/kauhuelokuva Yön hampaat, kuten voitte kuvitella, kyseessä on vampyyrielokuva. Kerrankin en tuntenut yhtään näyttelijää ja ehkä senkin takia kyseinen elokuva vaikutti jotenkin kivan raikkaalta ja erilaiselta.
Suosittelen :)

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihana meikki, tosi kauniit sävyt!

Sanna kirjoitti...

*~SL: Kiitos :)

Bea kirjoitti...

Tosiaanki ihana meikki! rakastan noita värejä, kumpa itekki olisin noi taitava :D Ja tuo värivalikoima tuossa paletissa uuhaah. Näin tommosen jollain videolla jossain ja himoitsin sillon jo :D

Sanna kirjoitti...

Bena: Kiitos! Ebaystähän noita saa, että siitä vaan kokeilemaan :D