tiistai 25. marraskuuta 2008

Sephora

Työhaastatteluun pitäisi tästä kuudeksi selviytyä ja mulla on ihan kauhee stressi päällä! Soittivat lauantai-iltapäivänä ja en tietenkään tiedä minkälaisesta hommasta on kysymys. Joka tapauksessa tämänkertainen henkilö kuulosti ihan mukavalta ja toivotaan, että hän olisi se Carol joka minua kuulemma haastattelee.Ajattelin pelata varman päälle ja päivänmeikkinä H&M:n Hello Kitty paletti. Tämä on siis jo nähty ja koettu= hyväksi koettu.


Rajasin ihan aluksi Lumenen eye basen päälle Essencen mustalla smokey eyes kynällä aika reilun rajauksen. Kulmaluulla vaalein korostusväri luomivaossa tumma violetti samoin kuin alaripsirajassa. Kirkas pinkki liikkuvalle luomelle jäävään tyhjään kohtaan. Häivytetään kaikki lopuksi kunnollisella häivytyssiveltimellä. Poskipuna paletista ja huulilla Essencen Glam Rock huulikiilto 02 Pink Punk.Jännittää (pelottaa) niin vietävästi, vaikka olen varmasti käyny enemmän työhaastatteluissa kuin immeiset yleensä. Viimeisestä vaan on jo jonkun aikaa ja mulla ei ole tästä tarjouksesta oikeestaan yhtään infoo. Sephoralla onneksi on todella selkeät nettisivut joista irtoaa kaikkea pientä tiedonmurusta haastatteluun valmistautumista varten. Kaiken lukemani perusteella heille kelpaa ihan kuka tahansa, millä taustalla tahansa, kunhan on myyntihenkinen. Jospa sieltä etes pieni CDD irtoais, tekis tosii hyvää CVeelle :)

in english:
I'm so stressed out because I have a job interview at Sephora today! I've been studying their career site, and its really comprehensive. I hope I got some useful pieces of inormation for my interview. For the makeup I used the Hello Kitty palette from H&M. I prepped the lids with Lumene's Eye Base and lined the lash line with Essence's black smokey eyes pencil. I aplied the lightest shade to the browbone and the purple in the crease. Purple goes also on the lower lash line. The area left empty on the lid I filled with the hot pink shade. Good blending with a stiff blender brush is key here. The blush is from the palette and on the lips Essence's Glam Rock lipgloss 02 Pink Punk.

Ei kommentteja: