perjantai 28. marraskuuta 2008

Pinkkiä inspistä

Kiva ylläri sattui sitten eilen, kun remonttireiskat ilmoittivatkin lähtiessään, että eivät ole tulossa tänään vaan palaavat astialle maanantaina! ARG. Kämppä on kuin pommin jälkiltä ja ai niin, meillä ei edelleenkään ole lämmitystä! Ulkona on alle viisi astetta eli esim. keittiössä on jotain 10 :( Mulla on onneksi tuossa viekussa tuo sähköpatteri ja toinen makkarissa, että jotenkin selvitään, mutta voin unohtaa hiusten värjäykset ym. ainakin vähäksi aikaa. Montako kertaa olen toivonu voivani heittää pesunveden lämmitykseen käyttämämme ikivanhan kattilan hevonkuuseen, mutta se ihana päivä vaan siirtyy ja siirtyy! Olen muutenkin ihan ylikierroksilla huomisen työhaastattelun kanssa. Se mahahaava on jo hyvää jauhtia kehittymässä. Onneksi kohta alkaa perjantaiseen tapaan Paskalista Radio Helsingissä ja saan rentoutua "hyvän" musiikin parissa :D

Päivänmeikkinä tänään Saint Paulian pinkkiä:
Sisänurkkaan ykköstä ja ulkonurkalle kakkosta. Mustaa luomivakoon kevyesti ja nelosella häivyttäen. Käytin Coastal Scentsin isoa Deluxe Creasea jolla saa todella hyvin häivytettyä rajat ja kivan utuisen vaikutelman. Kulmaluulla viitosta.Rajaus Rimmelin nestemäisellä rajauskynällä. Poskilla H&Mn Summer Nights blush ja huulilla Essencen 01 Hot Sushi. Vesirajassa Isadoran Inliner Kajal 51 India Black.in english:
FOTD with the 120 colour palette. I got inspired with the pretty African Violet plant which has started blooming. I used 1 in the inner corner 2 on the outer corner and 3 in the crease. I blended the crease and the black eyeshadow with Coastal Scents' Deluxe Crease. I added Number 4 on top of the black and blended some more. Number 5 is on the browbone as highlight colour . In the waterline Isadora's Inliner Kajal in black. I also used Rimmel's liquid eyeliner and H&M Summer Nights Blush. As gloss 01 Hot Sushi from Essence.

4 kommenttia:

Sonja, Grenada kirjoitti...

Sulle sopii hyvin pinkkisilmämeikki ja osaat tehdä sen hyvin.

manana kirjoitti...

Sonja: Kiitos! Vaaleanpunainen käy useimmille, kunhan yhdistään johonkin toiseen väriin esim. mustaan tai violettiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on ehdottomasti paras suomenkielinen meikkiblogi mitä olen lukenut. Päivitystahti on nopeaa ja teksti hyvää. Meikitkin on hienoja ((:::.

manana kirjoitti...

anonyymi: Ihana kuulla! Kaunis kiitos :)