maanantai 24. marraskuuta 2008

Haaste

Mintulta jo jokunen aika sitten tällänen haaste:

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Pelkään tasan kolmea asiaa enemmän kuin muita, elikkä hämähäkkejä, lentämistä ja lääkärin neuloja. Tietenkin pelkään myös, että läheisille sattuisi jotain, mutta tämä koskee varmaan kaikkia.

2. Olen todella rutiini-ihminen. Joskus se on inhottavaa kun esim. ravintolassa tulee aina otettua se jo koettu, tuttu ja turvallinen. Tämä varmaan myös näkyy blogissa, koska ainakin minusta tuntuu, että postaukset noudattavat enemmän tai vähemmän tiettyä kaavaa.

3. Pidän makeasta ja suolaisesta erityisesti yhdessä. Yksi lemppari on metvurstileipä jogurtin kanssa. Esim. suklaan kanssa otan mielellään salmiakkia (yhyy täällä Ranskassa tuo ei usein ole mahdollista)

4. En häpeä lapsellisuuttani, eli keräilen Barbeja ja kiiltokuvia, katson Muumeja ja animea. Jostain syystä tämä vaivaa monia tapaamiani ihmisiä.

5. Olen todella pikkutarkka jossain asioissa esim. pyyhkeiden viikkauksessa ja toisissa tykkään mennä sieltä missä aita on matalin esim. en silitä mitään enkä tule koskaan silittämään.

Ja haastan tähän:

Vendeval, Mangolisa, Jenni, *~SL, Mustaa Kajalia

4 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

kiitos haasteesta!:)

Vendaval kirjoitti...

salaa toivoinkin, että joku haastaisi tähän :D kiitos siitä!

manana kirjoitti...

*~sl: eipä kestä!

Vendeval: No sattuipa kivasti :)

Heidi kirjoitti...

Haasteeseen on viimein vastattu ;)