perjantai 7. marraskuuta 2008

Candy Mix

Oisko tässä nyt mun veto siihen värikäs-smokey eyes kilpailuun?Persikkaan taittuvaa vaaleanpunaista luomen sisänurkkaan, turkoosia keskiluomelle ja violettia ulkonurkkaan ja luomivakoon. Samassa järjestyksessä myös alaripsirajaan. Rajasin lopuksi kostealla rajaussiveltimellä ja hopeisella luomivärillä yläripsirajan. Ja tietty mattaa valkoista kulmaluulle korostukseksi.Eilen oli napsahtanu uusin Glamour postilaakkoon ja mukana oli kiva kalenteri ensi vuodelle.
Jospa siihen sais vaikka työjuttuja alkaa merkitä, kun nimittäin soittivat sieltä Circularista ja ilmoittivat, että olen päässyt heidän listoille. Oikeesti kysyivät ensin kaiken maailman työ- ja oleskelulupia ja sanoin et, kun ei tarvii, niin halusivat sitten vaan passinkopion ja vaatekokotiedot. En muuten muista et puhuinko mitään siistä haastattelusta joka oli siis 28.10. Olin vielä 10 minsaa myöhässä, kun linkulla menikin enemmän kuin tunti ajella Hautepierreen. Kuitenkin ihan rento ryhmähaastis ja suurimman osan ajasta se edustaja vaan puhui yrityksestään ja mitä sitten tapahtuu, kun pääsee heidän listoilla jne. Lopuksi piti leikkiä vielä jotain tuote-ersittely leikkiä, mutta useammalla tytöllä oli muita menoja eli tehtiin vain psykologiset testit. 86 pitkää monivalintakysymystä... Huoh ja vieressä istuva tyttö vielä luki ääneen (jostain syystä täällä on joillain sellainen tapa). Onneksi en edes ollut viimeinen ja tuloksetkin vissiin aika ok, kun kerran päättivät minut ottaa. Kyseessä on siis jonkunlainen työvoimanvuokrausfirma joka tarjoaa ns. missioita eli pikkukeikkoja. Kunhan vaan jotain tekemistä sais ja mielellään vielä palkkaakin siitä :Din english:
Candy eyes of the day. Still haven't decided on my contest entry look... I think the photos here look again totally washed out. Peachy pink in the inner corner (1) and turquoise (2) on the mid lid. I added purple (3) on the outer corner and in the crease. Matt white eyeshadow as highlight and a light silver (4) as liner on the upper lash line. I got the latest Glamour yesterday and as a free gift a nice calendar for next year. I'm so hoping to be able to note some work stuff on it, because I got a call last week telling me that I've been accepted on the lists of Circular. It' a company that offers short missions and I'd be working as a beauty consultant. Can't wait for my first mission!

7 kommenttia:

MK kirjoitti...

so cute

msg kirjoitti...

Onnea! :)

*~SL kirjoitti...

Kiva värikäs meikki :)

manana kirjoitti...

mk: Thanks

msg: Kiitos :)

*~sl: Kiitti :D

Anonyymi kirjoitti...

I like the candy smokey eye look. The colour combo is fab! My advice: Exaggerate it with glitter, stars, dots or whatever!;-) I think, it's my fault that I've chosen the fall season for this particular occasion. The lighting isn't the best. Good news: I'll do a contest around spring/summer because of the better lighting situation.:-)
Congrats that you became a beauty consultant! That's brilliant. Hope you have lotsa fun!

Anonyymi kirjoitti...

Thanks for the product list! I added it now. Good luck to you! Hope you'll find many voters.:-)
Best wishes, Myq

manana kirjoitti...

mylangolia: Thanks :D