maanantai 17. marraskuuta 2008

Perfumes

*~SL:ltä kiva hajuvesiin liittyvä haaste:

If men could choose my parfum & parfum memories!
Tehtävä: kerro, mistä tuoksustasi miehet ovat pitäneet tai mitä ovat kehuneet. Kerro myös, minkälaisia muistoja tuoksuihisi liittyy!

Ensinnäkin käytän aika vähän hajuvesiä eli joskus yksi suihkaus aamulla, en koskaan kuljeta pulloja kassissa, enkä lisäile tuoksuja päivän mittaan. Voi siis olla ettei ihmiset ympärilläni välttämättä huomaa käyttämääni tuoksua.

1. Cacharel: Gloria vartalotuoksu, eau de toilette ja dry oil



The opening is ambery floral, composed of hibiscus, Bulgarian rose, amaretto and amber. The warm heart blends white pepper, vanilla and amber. The end note is woodsy-balzamic with a gourmand touch of almond and cherry.

Sain tämän lahjana maahantuojalta, kun tämä ilmestyi 2001 ja ihastuin ikihyviksi. Sain myöhemmin vartalotuoksun ja kuivaöljyn käyttämättömät testerit ja niistä riittää iloa edelleen.
Sain 30 millisen edt kullalta viime synttäreinä lahjaksi joten sarja alkaa olla koossa. Vartalosarjan joka tuotteessa on siis tuoksun eri osa ja niitä yhdistelemällä saa erilaisia tuoksuja aikaan. Tämä on siis kullan lemppari.

2. Lancome Aroma Calm: Pure tranquility for your senses, pure treatment for your body



The heart of this aroma is iris nutmeg. The end of the fragrance is a lovely blend of cedar and sandalwood.

Tämäkin saatu töistä, kun sen tuotanto lopetettiin. Ihanan puhdas ja rauhallinen tuoksu, sopii todellakin päiväkäyttöön ja moneen makuun.

3. Bulgari Black: supreme exponent of the metropolitan concept



The notes are black tea, rosewood, bergamot, cedar, oakmoss, vanilla, amber, sandalwood, and musk.

En saanut netistä selvää, että missä tätä nykyään myydään, mutta tuotannossa edelleen eli viissiin jossain maailmankolkassa. Ebaystä näkyy ainakin löytyvän reippaasti. Aivan erityinen unisex-tuoksu joka sopii siis naisille ja miehille. Tuoksuhan joka tapauksessa muuttuu jokaisen kantajan iholla erilaiseksi. Tätä kun käyttää niin päät kääntyvät varmasti ;)

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivoja tuoksuja, en ollut aiemmin kuullutkaan :)

Sanna kirjoitti...

*~sl: harmi vaan, kun ei voi tuoksutella netin välityksellä :D