torstai 28. elokuuta 2008

Dark Knight

Maanantaina käytiin cine-cool viikon kunniaksi (kaikki elokuvat 4€!) katsomassa uusin Batman. Minusta ainakin paras Batman tähän mennessä, vaikka olikin todella pitkä... En tiedä oliko näytöksessä suurin osa porukasta ulkomaalaisia vai ovatko ranskalaiset vihdoinkin oppimassa lukemaan tekstityksiä :) Version original-näytöksen sali oli nimittäin harvinaisen täynnä.Jostain ihmeellisetä päähänpistosta tilasin Ebaystä nuo bambu-korvikset. En tullu kysäisseeksi niiden kokoa ja ne ovatkin todella isot ja painavat. Kukapa sitä ei katu-uskottavuuden takia olisi valmis kärsimään!

Ajattelin tehdä hieman tavoistani poiketen aika utuisen silmämeikin. Ei siis tiukkoja rajauksia eikä kovin kirkkaita luomivärejä, enemmänkin sellainen utuinen fiilis.Hennesin minipaletistä vaaleinta kulmaluulle, Essencen tummaa violetin harmaata liikkuvalle luomelle ja tumminta vaaleanpunaista luomivakoon häivytykseksi. Poskipunana Lancomen voidemainen Blush Focus 13.

Huomenna sitten TAAS se ihana työkkäri miitinki. Ja sama vanha tuttu, Madame Minello. Odotan innolla, NOT!! Oikein kivan ajankin olivat mulle varanneet 8.50 eli saan lähteä kotoa hyvinkin kasin pintaan. Ei siinä mitään jos tuosta olisi jotain hyötyä. Joudun tasan odottamaan puolisen tuntia, koska kaikki ovat niin kiireisiä. Sitten pääsen 15 minuutiksi puhutteluun, jossa tulostellaan työtarjouksia ja hän kirjoittaa raportin tapaamisestamme... Onneksi huomenna on kuitenkin perjantai ja viikonloppu edessä.

Ei kommentteja: