perjantai 22. elokuuta 2008

Uutta

Tuhannet kiitokset Mintulle ihanasta bannerista :)

Käväistiinkin eilen yhes koos Saksan puolella shoppailemassa ja sain hankittua sen tuiki tärkeän kulmageelin ja muuta sekalaista turhuutta.Maailman paras ripsari 2,75€ P2-merkiltä ja se Essencen huulikiilto josta mainitsin joskus aikaisemmin. Tämä Sweet Temptation lookki vaikuttaa todella suositulta, koska esittely grilli oli jo ihan tyhjä.

Tarvitsin myös uuden meikinpoistovoiteen ja päädyin Balean herkänihon voiteeseen. Muistuttaa muuten aikalailla entistä (jo lopetettua) suosikkiani Nivealta. Sisältää jopa samat e-vitamiini kapselit jotka hajoavat hierottaessa iholle:Kaveriksi otin DM-kaupan oman biolinjan Alverden herkän ihon alkoholittoman villiruusu kasvoveden.
Ainakin näin kerran kokeiltuani olen erittäin tyytyväinen. Pesuvoide lähtee kylmällä vedelle ehkä hieman nihkeästi, mutta kasvovesi hoiteleekin loput.

Ajattelin laittaa tähän kivan neutraali H&M Hello Kitty look viimeviikolta:Ei tuo paletti nyt niin surkee sitten loppujen lopuksi ollutkaan. Lähikuva oli epäselvä joten laitoin tämän isomman otoksen. Käytin vaaleanpunaista koko luomella eli siis samalla korostuksena kulmaluulla ja violettia luomivakoon häivyttäen ulkonurkasta sisäänpäin. Lopuksi turkoosia alaluomelle rajaukseksi.

4 kommenttia:

ansu kirjoitti...

vähänkö oot nättinä kulta! meillä oli just ekat lauantai aamun kahvittelut!

Pupuce kirjoitti...

Toudella kaunis meikki, Sanna! :)

Muuten, on miettiny sellasta, kun siulla on noin paljon noita meikkilöitä (tosin käytät niitä varmaan aika eri määriä kuin esim. mie joka en paljon meikkaile...), niin miten ne meikit säilyy? Jostain oon kuullu, että meikitkin vanhentuu joskus. Ja huulipunissahan ainakin se on ihan merkittykin ja ne alkaa haisemaankin pahalta vanhennettuaan. Sellasilta eltaantuneilta. Kysymys siis kuuluuk_in: Ehditkö käyttää kaikki meikkisi, heitätkö tunnollisesti pois kun päivämäärät menee umpeen vai käytätkö vanhentuneita?

Haliterkut sinne Elsassiin! :)

Lilja kirjoitti...

Tosi ihana ja raikas meikki!

manana kirjoitti...

ansu: kiitos!

pupuce: kiitos! Hyvä kysymys! Nyt kun rupesin miettimään niin mullahan tosiaan on vielä jäljellä esim. töistä saamani laatikollinen huulipunia, jotka alkavat olla hyvinkin viisi vuotta vanhoja.. Luulen, että mulla on vähän semmonen huono tapa et käytän enemmänkin uusia hankintoja ja ne vanhemmat jäävät sovinnolla sivummalle. Monesti antelen pois niitä tuotteita joita en itse käytä. Kyllä tulee myös ajoittain heitettyä vanhaa pois :) En varmasti eläissäni kerkeisi käyttää kaikkea mitä olen saanu jo tähän mennessä hamstrattua :D
Halit takas sinne etelään!!

lilja: kiitos!