perjantai 29. elokuuta 2008

Beige

Eli siis de retour työkkäriltä. Kiva, olin tasan 08.50 paikalla ja pääsin suoraan sisään. En tiiä onko jotain ANPEn perustavanlaatuisia toimintaperiaatteita muokattu vai miksi tänään tapaaminen meni ihan eri kaavan mukaan. Rouva Minello ehdotti minulle kahta työkkärin järjestämää koulutusta. Toinen on suunnattu vaatemyyntiin, pret-a-porter esim. Zaraan ja toinen oli manager de univer marchand Coopilla (jonkunlainen osastopäällikkö) valitettavasti supermarketissa eli ei todellakaan minun alaani. Joskus 08.09 on tapaaminen ja samalla pidetään jonkunlaiset useamman tunnin pääsykokeet. Joka tapauksessa todella kiva, että hän ehdotti jotain ja jospa tuosta nyt jotain jatkoa poikisi. Hän muisti myös kehua cvetäni useampaan otteeseen ja ihmetellä miksi en ole saanut enempää työtarjouksia tai ylipäätään haastatteluja. Sen kun tietäis!

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa New Lookista ostamaani jakkupuvun takkia. Musta, puuvillainen ja todella hyvin istuva, kerrassaan mahtava löytö. Alle Hennesin beige teepaita jossa on paljon kyseenalaista huomiota herättänyt kotka kuva... Saakelin vähä-älyiset äijät! Tietää tasan missä silmät pyörii, ei ainakaan lähelläkään silmien tasoa. Annappa olla täällä pikkasen muodokkaampi ja heti saat kuulla vaikka minkälaista kommenttia ja viheltelyä. Pahimmillaan esim. ratikassa monet ukot luulevat, että on ihan ok hinuttaa polvea vasten!! Viimeks menin niin lukkoon etten saanu sanaa suustani. Kihisin raivosta ja voin kuvitella savun nousevan korvistani. Ensi kerralla nousen tasan ylös ja sanon painavan sanani ääneen.

Asiasta seitsemänteen. Olisin voinut ottaa kuvan takista päälläni, mitä järkee sitä nyt on puhua jostain epämääräisestä jota kukaan ei ole nähny.. Note to self: pitääkin harjoitella muotibloggari poseerausta kylppärissä :D

Meikkinä samalla kerralla puseron kanssa Hennesiltä ostamani meikkipaletti.
Oikeanpuoleiset beiden eri sävyt ja laitoin raikastukseksi vaaleinta sinistä korostamaan kulmaluuta. Huulilla Hennesin Rich Lipglossin nude sävy Rosetan.Korostuksiin ja varjostuksiin H&M aurinkopuuteri.Ripset on ihan omilla teillään tänään... ja kukaanhan ei huomaa luomelle lävähtänyttä ripsaria ;)

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihana meikki ja kiva paita!
jotkut miehet ei vaan osaa käyttäytyä yhtään.. Ihme kyllä minä näin nyt vaan kohteliaita miehiä Italiassa :o

M'man kirjoitti...

Tama paita ja meikki on tosi, tosi natteja! Sopivat sulle tosi hyvin!

Natti tytto + hyva CV = pian toita ;) ONNEA 8.9 haastikseen.

manana kirjoitti...

*~sl: kiitos! Niinhän se on aina vaan harmittaa kun sattuu omalle kohdalle.Pitänee lähtee Italiaan katsastamaan osaavatko käyttäytyä paremmin :)

m'man: kiva kuulla! kiitos, toivotaan kovasti!