tiistai 26. elokuuta 2008

Minkälainen mies?

Voihan haaste. Tosiaan, sain minäkin sulatella hyvän tovin ennenkuin sain ajatukset kasaan.
Siis Mintulta tälläinen kerrassaan veikeä haaste: millainen mies olisin?

Huoh. Äiti kertoi joskus pienenä, että jos olisin ollut poika olisin saanut nimen Ville.
Olisin varmaan koulussa valinnut aikalailla samoja aineita mitä tyttönäkin. Eli paljon kieliä, musiikkia ja kuvaamataitoa, minimaalisesti matikkaa :) Ihan tasan varmasti miespuolisena rumpalina olisin herättänyt vähemmän kulmakarvannostoja, kuin mitä olen osakseni saanut. Urheilija en varmastikaan poikanakaan olisi ihmeemmin ollut, ehkä suoriutunut paremmin niistä pakollisista punnerruksista... Ken ties.

Aivan varmasti pitäisin pitkää tukkaa kaikkien urpojen uputuksesta huolimatta ja harrastaisin vieläkin enemmän tatuointeja.Omaisinkohan paremman aineenvaihdunnan ja sen ansioista myös solakamman varren? Pukeutuisin varmaan todella usein mustaan ja hankkisin tosi hyvin istuvat äijäfarkut :P

Kosmetiikkafriikkiydestäni olisi varmaan jotain jäämiä myös miespuolisessa minässäni eli pitäisin erittäin hyvää huolta hygieniastani ja tuoksuisin tietenkin aina todella hyvälle. Rakastan Yves Saint Laurentin Homme-tuoksua...Hengaisin paljon kavereitten kanssa ja pelaisin tietenkin pleikkaria (eli taas ihan samoilla linjoilla)
Shoppailisin varmaan H&Mllä ja ehkä ammatinvalinnassa olisin päätynyt markkinointiin, kieliin tai kultani lailla tietotekniikkaan. Töissä harrastaisin tällaista söpöä runopoikameininkiä:Ja pitäis haastaa vielä muita... Jenni ja Mangolisa jos nyt joku muu tästä innostui niin hyvä.

Ei kommentteja: