keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Nakkikeittoa kiitos

Ihana kerrankin yhdessä kokata. (Yleensä minä leikin kodinhengetärtä, jäänne ajoilta, kun toinen kävi koulua) Jännä kun ollaan nyt jo melkein nelisen kuukautta oltu kahdestaan päivät kotona. Kulta valmistui diplomi-insinööriksi joskus lokakuussa ja siitä asti ollaan molemmat enemmän ja vähemmän oltu työnhaku päällä. Kuitenkin vaikka ollaan tosiaan kotona kahdestaan, aika kuluu hirveän nopeasti eikä olla riideltykään varmaan yhtä kertaa enempää. Jotenkin olen siinä luulossa, että meillä ei ehkä menisi näin hyvin jos oltaisiin kummatkin omilla tahoillamme töissä ja nähtäisiin vain lyhyesti illalla.

Viime huhtikuussa olin töissä Body Shopissa ja työajat olivat todella raskaat 09.00-19.30 ja tunnin ruokatauko. Siinä kun viettää päivän jaloillaan hypähdellen, milloin minkin tärkeän rouvan rasvantarpeen mukaan, on kotiin päästyään kahdeksan jälkeen aivan rikki. En jaksanut tehdä ruokaa, keskustella, enkä tehdä oikeastaan yhtään mitään. Siihen aikaan vielä meillä ei ollut lämmitystä, eikä thus lämmintä vettä, iltainen vedenlämmitys ja kattilapesu veivät viimeisetkin mehut. Kuitenkin mikä hirveä pettymys, kun määräaikaisen sopimuksen päätyttyä, pomo vaan osoitti ovea ja sanoi "en koe olevani valmis tarjoamaan sinulle vakituista paikkaa".

Uskomatonta miten naisten oikeuksia puolustava ja kaikenmaailman vääryyksiä vastustava yritys jätti ainakin minulle todella pahan jälkimaun. Kukaan muu kuin pomo ei tiennyt yhtään mistään mitään. Kukaan muu ei osannut tehdä yhtään mitään. Hän varmasti oli kova kaupanteon ammatilainen, mutta kosmetiikasta/kauneudesta/meikkaamisesta saatikka hyvästä asiakaspalvelusta hän ei tiennyt mitään. Eikä muuten puhunut muita kieliä kuin ranskaa. Kyllä Sannaa tarvittiinkin sitten useampaan kertaan päivittäin kun kävi: amerikkalaisia, englantilaisia, espanjalaisia, saksalaisia ja jopa yks todella mukava suomalainen :D
Okei useamman kerran sain kehuja asiakkaille tekemistä meikeistä. Aika jännä muuten, kun olin ainoa meistä viidestä myyjästä jolla oli kauneudenhoitoalan koulutus. Kaikki kyllä saivat meikata sydämensä kyllyydestä ja tepastella ympäriinsä tyylikäs meikkisivellinvyö päällä...

Tämänkin karvaan pettymyksen jätän ihan omaan arvoonsa ja ajattelin piristykseksi näyttää teille tälläisen kivan uuden Strasbourgilaisen kaupan sivut: Aquatinte. Eli skadinaavista taidetta & desingnia. Meidän aikasempi Ruotsalainen Kauppa veti viimeiset henkäyksensä tämän kuun alussa. Ei vise oikein niiden villatöppöset käyneet kaupaksi. Sieltä sai kyllä Turkinpippuri jättipusseja sekä Geishaa... Toivotaan nyt tälle uutuudelle pitkää ikää. Lienee muuten suomalainen omistaja kun sivutkin on myös suomeksi. Pitää käydä pikaiseen tarkistamassa pulju, ei tiiä vaikka töitä irtois! Ihan niinku joo.

Oli kyllä oikein erikoisen ihanaa nakkikeittoa, johtusko just tuosta hellästä yhteispanoksesta? Ja uskomatonta kyllä mulla näyttää Flexipoint vielä 10 käytettävissä olevaa pistettä... hmm
Kaapissa istuu avaamaton pukilta saatu After Eight jättilaaki, ei varmaan kauaa. Minttu jäi nyt kyllä ilman, kun ei tänään kerinnytkään vierailemaan, kieh kieh.

Huomenna on sitten 10.10 se Anpe (työkkäri) Pakko ois saaha kaikki kysyttyä, vaadittua ja hoidettua. Katsotaan osaanko olla tarpeeksi täräkkänä huomenissa.

Ei kommentteja: