tiistai 22. tammikuuta 2008

JoukkoliikenteestäOikeasti meillä on viha rakkaussuhde. Suomessa ollessani ja varsinki pienemmässä kotikaupungissani, joukkoliikenne oli aivan olematonta. Lukioaikoina jos olis joskus pakkassäällä halunnu ottaa linkun niin ekaks ootin reilut puoli tuntia ja sitten multa verotettiin hieman alle kolme € kertalipusta . Täällä ranskassa tai jos nyt eritellään niin Strabourgissa on minun mielestä hyvät jos ei erinomaiset liikkumismahdollisuudet julkisilla kulkuneuvoilla. On bussit ja ihana uusi ratikka. Sillä pääsee melkein minne vaan ja oikeesti ei tarvitse koskaan odottaa enempää kuin 8 minuuttia. Huom kertalippu 1,30 tai normaali kuukausilippu 46€. Ainoa mikä oikeastaan mättää on paikallinen nuoriso, niitten huuto, elämöinti ja se musakki.

Noh tänään oltiin Ollin kanssa kartsalla postittamassa pakettia. Tuli siinä sitten taas tavalliseen tapaan pyörittyä ympäriinsä ja käytyä niissä iänikuisissa ja samoissa kaupoissa. Eli Strabourgin Hallejeesit (Les Halles) sisältävät hyvin vähän mitään jännää/kivaa/kiinnostavaa. Se ainainen Hennes jossa muuten ei ainakaan minun näkökulmasta ikinä ole mitään (vaikka sieltä melkein kaikki vaatteeni ostankin) Outoa..
Pakollinen Yves Rocher, johon petollisena ihmisenä omistan kaksi kanta-asiakaskorttia.
Ja kolmanneks Sephora, josta kans harvemmin tulee mitään hankittua. Joskus nuuskittua uusimmat hajuvedet. Paitsi viimeks alesta tarttui mukaan meikkivoidesivellin kertaa 2, koska uskomaton 3€ hinta!


Nytkin vaikka olen kevennyskuurilla tai siis me molemmat ollaan vaikka sulho ärsyttävästi onkin ihannepainossaan, käytiin syömässä Mäkkärillä. Se valaistuksen hetki, kun tajuat että voit olla laihdutuskuurilla ja samaan aikaan saada myös mäkkäriä... Ei kylläkään enempää kuin kaks kertaa kuussa. Vaihdoin vain raskalaiset salaattiin. Ja kokis tietty laittina niinku kaikki normaalit naiset jo tietääkin. Kyllähän se kirpaisee Big Macin 11 pistettä, mutkun edelleen työttömänä normaalisti ei nousta ennen puolta päivää, niin ne 22 pistettä kyllä riittää.

Huomenna ajattelin kyllä tehdä meidän molempien lemppari nakkikeittoa (vaikka anoppi laittoikin nakit pannaan laihduttajilta) Mä huokasin ja sanoin et "hei dude, mä syön mitä mä haluun" mun laidutus ei ole = kidutus. Kaikkea sa syödä, mutta kohtuudella (vanha kunnon painonvartija) Oikeesti kuitenkin kahdessa viikossa -3kg ja ihan kitumatta.

Nyt kyllä pitäs alkaa säästää pisteitä Mintun perjantaisiin tupareihin. Ihana päästä pitkästä aikaa ulos ja tuulettumaan. Viimeks tais olla se suruillisen kuuluisa ilta kun me 2/3 suomalaisella porukalla oltiin tunkemassa Elsasin suomalaisen piirin iltamiin. Jossa ei sitten loppujenlopuks ollutkaan ketään muuta kun me ja joka lopuksi kääntyi tavalliseen tapaan oluen kittausreissuksi. Kivaa oli kyllä!

Laitan lopuksi päivänmeikki kuvan. Saksasta todella edullista Essencee ja ainiin Sephoran alesta ihana huulikiilto. Oikeesti meidän energiansäästölamput ei anna ottaa kuvaa esim. naamastain eli laitan noin tollasen kuivaversion:

1 kommentti:

Stazzy kirjoitti...

Höhö, se Cercle Alsacienin ilta.
Mut käytiin sentään uudessa baarissa! Kahdessakin \o/ Että ei ollu ihan hyödytön.

Sun pisteurakkahan siis etenee ihan mukavasti.