maanantai 28. tammikuuta 2008

Väksyy

Ärsyttää ja harmittaa, kun en saa nyt sitä perjantaista työpaikan ehottelijaa enään kiinni! Kätevästi se sano vaan et soittele.. Kiva et mulle jäi kännyyn sen numero, oishan se voinu sen toistaa siinä ja vaikka antaa lisäksi jonkun kännynumeron. Harmi vaan. Taas huomenna yritän uudestaan. Tietty vois yrittää nousta ennen kahtatoista, niin vois olla paremmat mahikset.

Syötiin muuten tänään maailman ihanimpia sloppy joesseja/pitaleipiä... Kuola vaan valuu monen tunnin jälkeenkin. Onko maailman helpoin sapuska?
Valmiit pita-leivät (muistaakseeni löytyy ainakin S-Marketista) pikkusen kostutusta ja mikroon ihan hetkoseksi. Jauheliha pannulla kypsäks ja kunnolla mausteita, suolaa, paprikaa ym. Kulta leikkas lautasellisen tomaattia, sipulia, keltaista paprikaa ja salaattia. Kruunuksi Auchanista fajitas-kastiketta eli periaatteessa salsaa. Yks Joe about 7 pointsii.

Lueskelin tuossa aikasemmin Jennin vanhempia juttuja. Rupesin taas miettimään näitä ranskalaisia erikoisuuksia ja kaikkee sitä mitä Suomessa kaipaan. Miksi minun anoppini sanoo minulle Päivää? Ihan samalla tavalla kun tuntematon sanoo kadulla. Halit ei tulis kuuloonkaan. Me ollaan Kullan kanssa sovittu et meillä halataan ja suukotellaan ihan sydämen kyllyydestä. Se on ilmaista ja siitä tulee kuitenkin niin hyvä mieli.

Ei siten et haluisinkaan anoppia halia. Tänään kauppareissulla... "Älä paukuttele auton ovia!" Ikkunansulkumekanismi ei enään toimi (tämä oli meille molemmille). "Älä istu aina samalle puolelle autoa, kun renkaat kuluu". "Älä osta tuota halpiskokista, kun se ei ole hyvää". Ja ihan joka juuttaan ruokatavarasta: "PiiP-kaupassa ois halvempaa"... Minä sitten yritin siihen väliin, et "niin kun me asutaan aika kaukana kyseisestä kaupasta, eikä meillä ole autoa" (syy muuten miksi pakko tehdä isommat ostokset anopin kanssa) Eikä viittis koko päivää rampata eri kaupoissa, joka tarjouksen perässä. Joillakin ois energiaa siihenkin. Me ollaan kuulemma ylpeitä tuhlareita. Tänään meni kuitenkin melkein kolme tuntia, vaikka käytiin vaan lähimmässä Lidlissä ja isommassa marketissa. Lidlistä kun ei saa meillä leipää...

Nyt vois katsastaa vaikka jonkun kivan elokuvan.2 kommenttia:

Joku mä kirjoitti...

Joo!
Dissaan Ranskan Lidl:eitä. Leivän ostaminen ei oikeasti voi olla niiiiin vaikeaa.

Leipäkoneita saa muuten nykyään melkoisen edukkaasti, olin näkevinäni jossain tarjouksessa 40 eurolla. Vähän kuin komposti. Paitsi että paremman hajuinen.

manana kirjoitti...

Leipäkone on ehdottomasti hankinnassa, kuten myös uusi ehyt uuni ja tiskikone... Kunhan saahaan aikaseksi. Ainiin ja komposti kanssa :D