tiistai 29. tammikuuta 2008

Tihihii

Naureskelin tuossa imuroinnin lomassa, kerrankin poliittisessa mielessä. Kaikkihan varmaan tietää Ranskan presidentin uuden naisystävän...

Ennen joulua, kun suhde tuli julkisuuteen, pari poseerasi Egyptissä ja sai aikaan ehem. kiusallista huomiota. Kunnon uskovaisten egyptiläisten mielestä naimaton pariskunta ei saa nukkua samassa hotellihuoneessa. Kysytäänköhän heillä respassa ihan todistusta?

Seuraavana Sarkozy oli suuntaava Syyriaan. Sieltä tuli ukaasi jo ennen matkaa, että mitkään tyttöystävät/naikkoset eivät ole tervetulleita.

Nyt eilen... Intiassa ihmiset olivat verisesti pettyneitä, kun Ranskan pieni suuri mies tulikin yksin, steppailemaan yhdelle maailman romanttisimmista nähtävyyksistä (taj mahal) yhyy vaan.

Seuraava ongelma tulee eteen kun Englannin Elisabeth ilmoitti, että heidän kunnon vanhaan protokollaan ei mahdu myöskään epämääräisessä asemassa olevat kumppanit. Paras ratkaisu kuulemma olisi olla reilusti naimisissa siihen mennessä.

Eli vaikea on miellyttää. Annan nyt ihan tuollaisen pienen ohjeen, et miten jos jättäs pari ulkomaan matkaa vaikka ulkoministerille? Miten ois?

Mutta nyt makaroonilaatikolle.

1 kommentti:

Stazzy kirjoitti...

Tän päivän otsikoiden mukaanhan ne jo paukaisi naimisiin viime viikolla. Tietoa ei ole vahvistettu