maanantai 20. syyskuuta 2010

Sooo Cool

Perjantaina oltiin vähän ulkona ja terassilla, varmaan viimeisiä kertoja, koska oli jo melko arktinen meininki... Kävin sitä ennen kartsalla ja sain ihan peräti farkut ostettua New Lookista. Yhtään ainoaa kivaa paitaa/mekkoa tai mitään ei löytyny. Varsinkin Dior-päiville ois kiva pukeutua vähän paremmin. Sain taas torstaina puhelun toisesta työnvälityksestä ja keikkaa pukkaa taas Givenchylle. Sen takia jää kyllä valitettavasti Pariisin blogimiitti väliin tältä kertaa... Tällä kertaa työkeikka on Colmarin Sephorassa ja siihen kuuluu taas koulutus Pariisissa :) Jospa sieltä sitten jotain päällepantavaakin löytyis!

Päivänmeikki perjantailta:



Pohjustus Alverdella ja sen päälle koko liikkuvalle luomelle mustaa Smokey eyes kynää Essenceltä. Sen päälle tumman violettia (3) uudesta Essencen 06 Sooo Cool luomivärinelikosta. Kulmaluulle valkoista (1) samasta paletista ja luomivakoon nelosta ja sen tummennukseen mustaa Essencen Werewolf or Vampire luomiväri-duosta. Alaripsirajaan myös mustaa kynää ja sen päälle violettia luomiväriä.



Meikkivoide Diorskin Nude, poskipuna HR Blissful ja ripsiväri P2:sen Beauty Insider.



Huulikiilto Infinity Womanin nro. 8 Rose Sugar.



english: To brake the long line of nail posts, here's my fotd from Friday. I used Alverde's e/s base up to brows and Essence's Smokey eyes jumbo pencil all over the lid up to crease. I patted a dark purple from Essence's 06 Sooo Cool e/s quattro (being discontinued, so hurry if you want to grab any of these palettes). I applied the purple up to crease and blended it with number 3 pink into the white (1) on the browbone. I darkened the crease with the shimmery black from Essence's Werewolf or Vampire e/s-duo. Smokey eyes pencil also on the lower lashline with the purple e/s on top. Foundation Diorskin Nude, blush HR Blissful, Mascara P2's Beauty Insider and the gloss Infinity Woman's nro. 8 Rose Sugar.

2 kommenttia:

Paulina kirjoitti...

you're pretty!
nice makeup

Sanna kirjoitti...

Paulina: Thanks :)