keskiviikko 11. elokuuta 2010

My Little Orchid

Eilen oli taas töitä ja ihan sairaan pitkästyttävä päivä... Ihan oikeesti, ei yhtään ainutta asiakasta, tuli vaan mieleen, että jos möisimme (kovin kysyttyjä) koulutarvikkeita ja kelloja olisimme lyöneet rahoiksi.
Oikeesti mun ei ois edes pitäny olla töissä eilen vaan työnvälityksen tyttö oli sekoillu ja tultiin vastaavan kanssa molemmat töihin. Hän sitten lähti takas kotiin ja minä sain vanua loppupäivän ihan turhan panttina. Onneksi kulta oli varannu pöydän Kammerzellista ja saimme vihdoin ja viimein Passeport Gourmandin korkattua. Ja söimme taas niin maan perusteellisesti...

Tänään mulla on treffit yhdessä (näitä puljuja alkaa olla jo joka nurkalla) paikallisessa työnvälityksessä joka vastaa Diorista ja nakkaan paperini sisään sitä loppukuun keikkaa varten.

Tässäpä vielä eiliset lyhennetyt työkynnet:Tämä 02 My Little Orchid on toinen lakka Essencen Return to Paradise kokoelmasta ja oikein kiva tumma metallinen violetti.Lätkin tämän kiireessa toissa iltana kun muistin, että pitäs jotain edustavaa laittaa töihin. Kuivui tosi nopsaan ja vaikuttaa selvästi kestävämmältä kuin aikaisempi vihreä.english: Again a new polish from Essence's Return to Paradise LE. This dark metallic purple is 02 My Little Orchid. I applied this in a hurry and I think the quality is classic good Essence, it also seems to stay on better than the previous green one.

2 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

hey! Nice blog you got there
I'm a follower now :)

Maybe you can check out mine as well and become a follower?
http://tesjoesblog.blogspot.com

Sanna kirjoitti...

Tessa: Thanks, I will :)