maanantai 9. elokuuta 2010

Back to Paradise

Talon takaosa etsii vieläkin järjestystään, mutta edistystä on jo havaittavissa. Käytiin kiekka läheisellä kaatopaikalla eilen viemässä vanha hella ja muuta romua pois. Muutkin ihmiset olivat samalla asialla ja paikanpäällä olikin melkoinen tunku. Siis alueella on vain jätelavoja joihin tavaransa saa kipata, eikä mitään valtaisaa jätevuorta. Selvästi romu kuljetetaan vielä tuolta jonnekin lopulliseen sijoituspaikkaan. Tuli vaan mieleen, että romusta pääseminen on täällä näköjään erityisen helppoa, miksihän kellari on sitten vieläkin pullollaan vuosikymmenien aikana kerääntynyttä turhaa tavaraa?

Kynsillä uusi Essencen 03 Back to Paradise:Tämä on ihan samanvärinen kuin Essencen In the Jungle, vain läpikuultavampi, no ehkä himpun verran tummempi kuitenkin.Helppo levittää, kiva kiilto ja hyvä peitto, kuivuu ihan mukavasti... Mutta ei valitettavasti kestä kovin hyvin ja lähtee melkein heti kulumaan kynnen kärjistä.english: Here's a new polish from Essencen Return to Paradise Limited Edition and it's called 03 Back to Paradise. I quite like this, it reminds me a lot of Essence's In the Jungle. This is just a bit more sheer and maybe a just bit darker. Dries relatively fast, but lasts poorly :(

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Nainen! (ja mies) Milloin te tuutte tänne?!?

(Kivan sävyinen kynsilakka, btw.)

Sanna kirjoitti...

Stazzy: Kuules kyllä se tulo on ollu tässä usein keskusteluissa... Hetimiten kunhan saahaan joku pidennetty weekendi varattua :)