torstai 5. elokuuta 2010

Return to Paradise Haul

Tiistaina oli erikoinen päivä töissä... Eilinen menikin sitten ihan palautuessa kaikesta :)
Kiva päivä kyllä, eikä ainakaan missään nimessä tylsä. Ennen yhtä oli jo tehty usemmat kaupat + parit silmämeikit ja sitten juttelin pitkät pätkät mukavan Diorin rouvan kanssa. Hän oli puhelimessa, kun Diorin tiskin tuntumaan lipui nähtävästi pohjois-afrikkalaista alkuperää olevat nainen ja mies. Rouva pyysi saada tuoksuttaa uutta Diorin miestentuoksua ja annoin tuoksutikun miehelle ja palasin omalle tiskilleni. Miksi kerron tästä, noh odottakaahan. Siinä meni sitten jonkun aikaa, kävin syömässä ja jossain vaiheessa nainen palasi tiskilleni. Hän oli oikein maireana ja kyseli aika tuttavallisesti kuulumisiani. Minä, että kiitos hyvää kuuluu ja entäs teille. No sitten hän kysyi, että olenko naimisissa... Rouvalla oli aika paksu aksentti ja hän vaan toisteli, että oletko naimisissa ja sanoin, että en ole. "No kun minun poikani niin ihastui palavasti teihin tuossa aikaisemmin ja nyt sitten on ihan rakkauden tuskissaan!" Mä olin, et ahaa joo, en ole naimisissa, mutta olen kyllä varattu. Nainen oli todella pahoillaan ja alkoi huokailla ja kuten vanhoissa rakkausromaaneissa vallan, väännellä käsiään. "Mutta kun poikani on niin hyvä mies ja kun te olisitte niin hänelle mieleen..." Mä vaan olin ihan leuka lattiassa ja yritin keksiä jotain järkevää vastausta... et kiva juttu, mut ei kiitos. "Voi mikä vahinko!!" nainen toisteli monta kertaa ja mä sitten vaan sanoin, et no ei todellakaan ole, minulla on maailman ihanin mies enkä häntä mihinkään, milloinkaan vaihtaisi. Nainenkin onneksi tajusi lopulta rauhoittua ja toivotti hyvät päivänjatkot ja lähti menemään.
Että sitten näin tällä kertaa. Oisko tuossa nyt havaittavissa joku kulttuurimuuri kenties?

Naurettiin Diorin rouvan kanssa tuota sattumaa myöhemmin ja hän kysyi, että olisinko kiinnostunut tulemaan tuuraamaan häntä tämän kuun lopussa kolmeksi päiväksi. Sanoin, että tietenkin miellelläni tulen! Diorin myyntipisteen kolme naista lähtevät siis kolmeksi päiväksi koulutukseen ja toivottavasti saan tosiaan tuon pestin. Pitää käydä ilmoittautumassa heti ensi viikon alussa yhteen paikalliseen työnvälitykseen, joka hoitaa Diorin sijaisuuksia.

Nyt kuitenkin itse asiaan, Essencen uusin Return to Paradise kokoelma oli saapunut DM:ään:Luomiväripaletteja oli kaksi ja otin tämän jossa on tuo ihana turkoosi. Rajaustusseja oli kolme ja niistä valitsin tuon raikkaan tummanvihreän.Käsilaukkuun käteviä puuterittomia rasvanimulappusia, varsinkin kesällä ihan ehdoton juttu. Ihana vaalea hohdepuuteri jota saa huiskia isolla puuterisiveltimellä, ei niinkään hohtava kuin nimestä saattaisi päätellä.Ja viidesta kynsilakasta nappasin kaksi eli tummanvihreän ja violetin.

english: I was working on Tuesday and amongst other things, I got a marriage proposal from a devoted mother... I had given a perfume sample to her son earlier and she returned afterwards to my counter to ask weather if I was married or not. When I said that I wasn't, but that I was spoken for, she thought that was a shame... I said it really wasn't. I just love telling people what an amazing BF I have ;D Crazy people, you make my day!
Yesterday I discovered the new Return to Paradise Limited Edition from Essence at DM. I got one of the two e/s palettes and one of the three felt-tip eyeliners
. I got as well the practical non-powdered blotting papers and the pretty shimmer powder and two of the five nail polishes.

4 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Oho hauska tapahtuma:)

Sanna kirjoitti...

-SL: Tämmöstä meillä :)

Sinivalko kirjoitti...

Mahtava tuo kosinta! :) Siis joo, kulttuurieroja kenties ;)

Sanna kirjoitti...

Sinivalko: Kuin toiselta planeetalta :D